Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prometna nesreča v torek-loke 18.6.2009 22:06:54
|
|
|
|
Anja25
|
Ja res hudo, grozno , samo zakaj motoristi vedno obsojajo druge, nikoli niso sami krivi. Meni se je enkrat zgodilo, da sem zapeljala iz neprednostne na prednostno cesto in ko sem gledala ni bilo nikogar, ko pa sem speljala je bil zraven mene motorist, komaj sem mu ušla, še danes me je groza. To je tko, ko pogledaš ga ni, naslednji trenutek pa je že zraven tebe, zakaj? Zaradi hitrosti, ker če bi pripeljal po omejitvah, bi se lahko ustavil, voznik pa bi ga pravočasno videl. Mislim, da bi bilo marsikatero življenje prihranjeno!! Motoriste v glavnem (ne vse) ubija hitrost. Na žalost je tako!!! LP
|
|
|
|
RE: prometna nesreča v torek-loke 18.6.2009 22:07:30
|
|
|
|
Onasiss
|
Sem popolnoma breez besed. Baje je bil traktorist še vinjen. Fant je bil en velik dobrovoljček. Moje sožalje njegovim bližnjim.
|
|
RE: prometna nesreča v torek-loke 18.6.2009 23:13:13
|
|
|
|
zband
|
hitri in drzni. fanta je res škoda,a kaj ko se pobijajo kot za stavo,vem,da je bil dober fant vem,da ga vsi pogrešajo a kaj ko smo vsi prehitri.tudi če bi peljal 80 km na uro bi bila tanka linija med smrtjo in življenjem počivaj v miru in vozi se dalje,kjer koli pač si ....rider.jutri odhajaš pa saj se nekoč spet vidimo prijatelj tvojih prijateljev
|
|
|
|
RE: prometna nesreča v torek-loke 19.6.2009 8:41:03
|
|
|
|
Korina1
|
IZVIRNO SPOROČILO: migrena v lokah pri blagovici je spet v nesreči umrl motorist star 25 let pa nič kriv ...traktor zapeljal na prednostno cesto... ..poznam njegovo punco ki je pred leti v prometni nesreči že izgubila moža......sedaj pa še njega......res grozno... Punco? Drugače pa fanta sem dobro poznala in sožalje staršem
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?