Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: proklemana hoferjeva nutoka 8.12.2009 22:48:03
|
|
|
|
Anonimen
|
iiii! resitev! namazi tretji kos, pojej, pol pa svojega naskoci, da vse tri kose skuris!
|
|
|
|
RE: proklemana hoferjeva nutoka 8.12.2009 22:48:39
|
|
|
|
Anonimen
|
pa costnerja si pa predstavljaj
|
|
|
|
RE: proklemana hoferjeva nutoka 8.12.2009 22:50:31
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute iiii! resitev! namazi tretji kos, pojej, pol pa svojega naskoci, da vse tri kose skuris! v bistvu je to največji problem, ker ga imam v službi...Ampak Costner pa tko seksi gleda...jao...
|
|
RE: proklemana hoferjeva nutoka 8.12.2009 22:50:54
|
|
|
|
krfjolca
|
Kdo pa pravi, da mora kruh namazat
|
|
RE: proklemana hoferjeva nutoka 8.12.2009 22:54:17
|
|
|
|
muco
|
Tudi jaz mislim ,da naj maže kaj drugega.
|
|
|
|
RE: proklemana hoferjeva nutoka 8.12.2009 22:56:22
|
|
|
|
barika
|
zakaj bi jo mazala na kruh, kar na žlico pa je...
|
|
|
|
RE: proklemana hoferjeva nutoka 8.12.2009 23:01:32
|
|
|
|
Ulla80
|
Sem brala zadnjič, da ste jo hvalile, dons sem jo pa iz firbca kupila,...res je dobra, in...žal mi je da sem jo načela, žal, da a sem jo sploh kupila...Adijo moje hujšanje! brez kruha jo dej, itak kruh najbolj redi
|
|
RE: proklemana hoferjeva nutoka 8.12.2009 23:03:14
|
|
|
|
kaya2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 Sem brala zadnjič, da ste jo hvalile, dons sem jo pa iz firbca kupila,...res je dobra, in...žal mi je da sem jo načela, žal, da a sem jo sploh kupila...Adijo moje hujšanje! brez kruha jo dej, itak kruh najbolj redi jaz to vedno upoštevam za naslednjič ti priporočam pa še lešnikov namaz iz DMja
|
|
|
|
RE: proklemana hoferjeva nutoka 8.12.2009 23:04:42
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 Sem brala zadnjič, da ste jo hvalile, dons sem jo pa iz firbca kupila,...res je dobra, in...žal mi je da sem jo načela, žal, da a sem jo sploh kupila...Adijo moje hujšanje! brez kruha jo dej, itak kruh najbolj redi a veš, da imaš prav!
|
|
RE: proklemana hoferjeva nutoka 8.12.2009 23:07:05
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 Sem brala zadnjič, da ste jo hvalile, dons sem jo pa iz firbca kupila,...res je dobra, in...žal mi je da sem jo načela, žal, da a sem jo sploh kupila...Adijo moje hujšanje! brez kruha jo dej, itak kruh najbolj redi a veš, da imaš prav! vem da mam pa še boljša je iz lidla jst je požrem 7 komadov na mesec
|
|
RE: proklemana hoferjeva nutoka 9.12.2009 6:38:34
|
|
|
|
tamiflu
|
Pa še Costnerja gledam na TV3 k se dol daje..jz bi se tut...mmmmmm... Z njim bi se jaz tudi
|
|
|
|
RE: proklemana hoferjeva nutoka 9.12.2009 6:46:23
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 brez kruha jo dej, itak kruh najbolj redi Itak, na žlico je najmanj redilno. Sploh, če potem še kis čez spiješ.
|
|
RE: proklemana hoferjeva nutoka 9.12.2009 7:44:02
|
|
|
|
muška
|
a obstaja kako to čudo za namazat, ki je samo belo? ker moja dva se dereta doma ko kupim ne vem kar koli pač (npr. Viki kremo), da ne bo sta čokoladnega ampak samo belooooo .O nutoki pa lahko samo sanjam, ker pri nas tega nihče ne je.
|
|
|
|
RE: proklemana hoferjeva nutoka 9.12.2009 9:08:08
|
|
|
|
TomTaylor
|
dejte nehat!
|
|
RE: proklemana hoferjeva nutoka 9.12.2009 9:33:26
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 brez kruha jo dej, itak kruh najbolj redi Itak, na žlico je najmanj redilno. Sploh, če potem še kis čez spiješ. mislm... po enmu letu spet pridm na forum in... ZARA.
|
|
|
|
RE: proklemana hoferjeva nutoka 9.12.2009 9:37:34
|
|
|
|
baguSka
|
O nutoki pa lahko samo sanjam, ker pri nas tega nihče ne je. Zakaj!? A ni boljs da vec zate ostane!??
|
|
|
|
RE: proklemana hoferjeva nutoka 9.12.2009 10:16:53
|
|
|
|
noranate
|
muška, k meni prnes, moje itak jedo sam črno, jaz ti bom pa dala nazaj belo . Najprej se fino najest, potem pa ata v službo klicat, da gori !!!!!!! Gorele bodo potem pa itak kalorije
|
|
|
|
RE: proklemana hoferjeva nutoka 9.12.2009 10:29:14
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška a obstaja kako to čudo za namazat, ki je samo belo? ker moja dva se dereta doma ko kupim ne vem kar koli pač (npr. Viki kremo), da ne bo sta čokoladnega ampak samo belooooo .O nutoki pa lahko samo sanjam, ker pri nas tega nihče ne je. Kupi jima arašidovo maslo - pri nas je vžgalo
|
|
|
|
RE: proklemana hoferjeva nutoka 9.12.2009 10:41:16
|
|
|
|
muška
|
Ni pogojev za arašidovo maslo, ona dva bi samo belo in belo jedla . No super, hvala vam za razsvetlenje, ker jaz tega nisem poznala. Kje pa dobiš to čudo? Povsod upam?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.12.2009 10:42:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?