|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   projektant - arhitekt
15.2.2010 22:37:28   
cvetka.marjetka
Pozdravljeni!

Rabila bi kakšen kontakt preverjenega (da ste bili zadovoljni tako s ceno kakor z izpeljavo) projektantskega biroja, projektanta oz. arhitekta, ki bi izdelal idejno zasnovo, načrt za PGD, PZI, ureditev dokumentacije,... Lahko tudi na ZS. Sem iz okolice Ljubljane. user posted image

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: projektant - arhitekt
15.2.2010 23:52:54   
alexjera
Pozdravljena,

nam je projekte delal en mlad arhitekt iz Kranja. Cena je bila primerna opravljenem delu, prevzel je izdelavo celotne dokumentacije in bili smo zelo zadovoljni. V glavnem dela na bazi minimalističnega modernega videza z individualnimi rešitvami, sem pa videla tudi še kaj drugega iz njegove zbirke. Najbolj všeč mi je bil individualnen pristop.

Ker nam je delal že kar nekaj časa nazaj ne vem ali še ima to številko, drugače ga pa najdeš v imeniku, ime mu je Borut Košenina.

Veliko uspeha, pri iskanju dobrega arhitekta.
Lp

(odgovor članu cvetka.marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2010 8:35:57   
ksenija12
Odličen, ustrežljiv - dam roko v ogenj zanj - je tale http://www.arhitekt-dugar.si/
Na spletni strani nima veliko zapisanega in je bolj skromna, ampak vse kar naredi je pa res super. Preverjeno.

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu alexjera)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2010 11:22:58   
cvetka.marjetka
IZVIRNO SPOROČILO: alexjera

Pozdravljena,

nam je projekte delal en mlad arhitekt iz Kranja.

Bi mi lahko zaupala na ZS kdo to je. user posted image

Hvala obema in vsem, ki so mi poslali ZS. user posted image Seveda bom še kakršne koli infomacije hvaležna.

(odgovor članu alexjera)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2010 11:49:21   
inja2
tole bi pa tudi jaz potrebovala. Lahko tudi na ZS

(odgovor članu cvetka.marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?