Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: profesionalne fotke vašega otroka 15.10.2008 11:57:18
|
|
|
|
sončnica24
|
V mariboru sem videla reklamo da to dela foto tatjana pa verjetno foto tabor tudi. No pri foto tatjani sem sedaj našla to: Tukaj Foto Tabor ima pa še lepše: Tukaj
< Sporočilo je popravil sončnica24 -- 15.10.2008 11:58:29 >
|
|
|
|
RE: profesionalne fotke vašega otroka 15.10.2008 12:01:25
|
|
|
|
Kaštrun
|
no, ravno za to gre, da nočem "studijske oz. ateljejske" fotografije", ker mi je tisto ozadje pač preveč "narejeno" in umetno. bolj se nagibam slikam "ala" Foto Tabor. predvsem tistim od novorojenčka.
|
|
RE: profesionalne fotke vašega otroka 15.10.2008 12:07:32
|
|
|
|
Hope2
|
Kaj pa če jih doma narediš? Pogledaš si te internetne strani in kopiraš poze. Pol pa jih samo še v ČB tehniko daš. Midva sva ravno včeraj tako delala "umetniške" slike z mojim trebuhom. Poze ne bi znala nikoli sama narediti, tak pa sem jih pa kopirala in so slike ful lepe, mož jih bo še malo obdelal in bo lep spomin na nosečnost in še zastonj . Tudi z otročkom bova naredila nekaj takih slik.
|
|
|
|
RE: profesionalne fotke vašega otroka 15.10.2008 12:17:16
|
|
|
|
Kaštrun
|
doma jih ne naredimo zato, ker: 1. nimamo "dobrega" fotoaparata 2. menim, da moraš imeti za to "žilico" oz. "občutek", kar ga pri nas mož definitivno glede slik nima 3. sam jih nikoli ne moreš narediti tako dobro, kot ti jih naredi nekdo, ki to "obvlada"
|
|
RE: profesionalne fotke vašega otroka 15.10.2008 12:24:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaštrun 2. menim, da moraš imeti za to "žilico" oz. "občutek", kar ga pri nas mož definitivno glede slik nima Pri nas tudi ne. Ga ima pa zato žena
|
|
|
|
RE: profesionalne fotke vašega otroka 15.10.2008 13:00:51
|
|
|
|
sončnica24
|
Kaštrun potem pa probaj poklicat v en studio pa vprašaj če pridejo domov naredit, al pa bo mogoče še kakšna punca vidla pa bo vedela kaj več povedat.
|
|
|
|
RE: profesionalne fotke vašega otroka 15.10.2008 13:41:08
|
|
|
|
sunny24
|
Poskusi tudi tukaj http://www.fotovesnar.com/ Fotograf je iz Maribora, piši mu na e-mail.
|
|
|
| Stran: [1] |
imenaluncaakatero ime za punčko???Kaja (
31%)
Ela (
45%)
Lia (
24%)
Število vseh glasov: 216Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!