Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prodja oblačil na Koseški tržnici 6.2.2013 18:33:17
|
|
|
|
mamica deklicam
|
SABINA1903 hvala za informacijo, saj verjetno je ravno to in sama nisem dobila pravilnih informacij. Bom šla pogledat in še kolegici lahko povem, ker se je tudi zanimala.
|
|
|
|
RE: prodja oblačil na Koseški tržnici 6.2.2013 18:58:49
|
|
|
|
Pinas
|
Tudi jaz vem samo za tega,bil pa je vsako tretjo nedeljo v mesecu. Čakam pomlad in bom šla spet pogledat. Je pa tako,včasih dobiš veliko,včasih pa komaj kaj oziroma nič,v bistvu nikoli ne veš koliko bo ljudi in kaj oš našel. Se pa absolutno splača.
|
|
|
|
RE: prodja oblačil na Koseški tržnici 6.2.2013 19:26:07
|
|
|
|
mateyka
|
mene moti pri tem sejmu da moraš plačat vstopnino da samo pogledaš - tudi če nič ne kupiš. to mi je čisto neprejemljivo. kdo pa plača za to da lahko stopi v trgovino?? pol grem pa že raje v Smrkolina na celovški (pri knjižnici šiška) kjer prodajajo rabljena oblačila in opremo. če nič nimajo, mi vsaj plačat, da mal pogledam, ni treba.
< Sporočilo je popravil mateyka -- 6.2.2013 19:28:30 >
|
|
|
|
RE: prodja oblačil na Koseški tržnici 6.2.2013 19:26:31
|
|
|
|
mamica deklicam
|
drugače kupujem preko bolhe a za starejšo hčerko težko dobim hlače, ker je bolj močna in slim variante ne pridejo v upoštev. Tako bi pa videla in bi presodila ali bi ji bile prav. Jaz imam informacijo, da je to ob sobotah, samo ženska ni vedela ali vsako soboto ali samo eno na mesec. Tako, da mogoče obstaja še kaj podobnega v Ljubljani, samo moramo najti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?