Gina
|
Tudi z moje strani čestitke! Kaj je lepšega, kot biti mami? Prepričana sem, da boš zelo fajn mamica in to, da sedaj govorijo o tebi, pove nekaj zgolj o njih in njihovi kratki pameti, prav nič pa ne o tebi. Če mene vprašaš je najboljše, da vsi vedo, da si noseča. Sama jim povej, da si vesela in ponosna, da je temu tako, pa da obstajajo tudi ljudje, ki jim denar ni na prevem mestu, da pa ga boš imela dovolj, da preživite in da je to pač tvoj problem, ki si ga pripravljena premostiti in ga tudi boš. Da si vesela, da jih skrbi zate. Potem ne bodo imeli česa opravljat. Opravljajo ponavadi tisto, o čemer ne vedo dovolj, kar je skrito v tančico skrivnosti. Bolj kot skrivaš, slabše se vedejo, ugibajo, natolcujejo, domišljajo si še zgodbice zraven... A veš, eni bodo itak menili, da si neodgovorna, ampak to ni tako zelo važna stvar. Ali boš pustila, da bo od njihovega mnenja odvisna tvoja sreča? Boš pustila, da te oni na daljavo upravljajo? Ne jim dat tega zadovoljstva. Ne biti odvisna od tega, kaj kdo govori. Itak bodo govorili. Naj govorijo, briga te. Eni pa tudi ne bodo govorili. Sem prepričana, da jih je enako mnogo tudi tistih, ki bi se z veseljem s tabo veselili tvojega otročka, samo možnost jim moraš dati. POglej, moje osebno mnenje je, da je boljše imeti vsaj prvega otroka mlad in poln energije, kot šele pri 30 in čez. Četudi z malo manj denarja in ob pomoči staršev.
|