Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: problemi s smrčkom pri koker španjelki 16.3.2009 10:41:35
|
|
|
|
mala maja
|
lahko, da ja staknila kakšne glivice in se praska, pa se ji vname in potlej celi. Spomnim se da je imel naš kuža enkrat enak problem, amapk je tega že več kot 10 let nazaj. Vam da smo ga peljali k veterinarju, pa da so ga potlej z eno kremo mazal. za kaj je šlo pa ne vem. Mogoče res ni slaba ideja jo peljat k veterinarju.
|
|
|
|
RE: problemi s smrčkom pri koker španjelki 3.4.2009 22:33:15
|
|
|
|
wii
|
Sem bila danes z našim pri veterinarju zaradi iste nadloge, istih znakov, ampak se je ful potrudil, mu spraskal s smrčka dol, pogledal pod mikroskopom in ugotovil zajedalca demodexa, tako da je sedaj na zdravljenju. Je pa povedal, da brez te praskanine ne more ugotoviti ali so glivice ali kaj drugega, tako da obvezno menjaj veterinarja, ker očitno nima pojma. Zadeva je pa resna, ker če se ne zdravi se lahko razširi po celem telesu. Mi je kazal slike primerov, ki jih je obravnaval in resnično grdooo in za ene žal usodno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?