lenčy
|
in komaj smo se vselili na svoje, imamo že probleme... nad nami živi 5 članska družina s tremi malimi otroci, nad katerimi se ravno ne pritožujem, ker imam sama otroka in vem, da mu ne morš nič dopovedat. problem je v njunih starših, ki se nanje dereta kot da so v štali-bogi otroci. k nam dol se sliši, ko da so v sosednji sobi. ker sama niti ne vem, kako gleda še življenje v bloku, sem šla k ta spodnji sosedi in jo vprašala, če se nas fejst sliši in je rekla, da čisto nč. ne vem, ali je kriv nov laminat in pod njim seveda pena ali smo pa mogoče res tihi. sicer se pa js ne derem nad svojim otrokom tako zverinsko. no in sem šla še gor jih opozorit, da se jih ful sliši, naj se ne dereta tako, očitno ni nič pomagalo. danes rečem še temu tipu, on pa mi odvrne, da je tud mogu poslušat, ko smo laminat polagal. no hvala lepa, to smo delal 3 dni, js pa njega poslušam že 3 tedne. in na kakšen način mi to reče-da sm se prou ustrašla. ti sosedje so namreč socilani problem, oba brezposelna, ona pa hodi po bloku prosit za denar(tudi do mene je že prišla), on je bil že v zaporu (nimam pojma, kaj je naredu) ampak sem zdj v resničnem strahu, kaj mi bo naredu, ker je cele dneve doma. kam se lahko obrnem? na lastnika stanovanja, ker so najemniki? vem, da boste rekli, da pač tako je v bloku, ampak tako dretje pa res ni spremenljivo. čudno mi je, če se je sploh še kdo pritožil nad njimi... a mi lhk svetujete, kaj naj nardim, ker sem nova v bloku?