Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
problem:brez mamice nikamor 24.7.2005 9:36:52
|
|
|
|
TanjaK
|
Ja tudi pri nas je bilo tako. Pa saj čez kakšen mesec ali dva mine. LP
|
|
|
|
problem:brez mamice nikamor 24.7.2005 9:37:59
|
|
|
|
tascha
|
Kaj pa če bi jo enkrat za probo nekdo odpeljal na sprehod ali kam, da ji bo zanimivo in bo pozabla nate?:zmeden: Tudi jaz imam skoraj 4 mesečnika - 1 teden manjka in g občasno pustim pri mojih starših - zaenkrat ni problema. To da ga pa večkrat tašča pelje na sprehod, ni pa nič čudnega - živimo v isti hiši:bravo: Probaj, ti pa bodi v bližini, če bo res hudo.
|
|
|
|
problem:brez mamice nikamor 24.7.2005 9:56:46
|
|
|
|
špelica
|
Pri nas je brez očka nikamor, če jaz kam grem sploh ne opazi!A je to tudi faza?
|
|
|
|
problem:brez mamice nikamor 24.7.2005 11:37:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas pa tega ne poznamo. Je pa star že 6 mesecev. Res pa je, da je pomagalo to, da imamo vedno veliko obiskov, velikokrat vidi babici in ostale. In vsem ga dam v roke, ker njega to nič ne moti.
|
|
|
|
problem:brez mamice nikamor 24.7.2005 13:14:53
|
|
|
|
aleksandra 78
|
Jaz sem imela vaje na fakulteti 3 krat na teden po 4 ure. Mala je imela 3 mesece ko se je to zacelo. Res je tudi jokala, potem pe jo je moz zmeraj ko grem v vozicku peljal in se z njo sprehajal in igral. Kmalu ni bilo vec problema. Zajoka ko izginem, po eni minuti pa neha, ko ji pozornost privlece kaj drugega. Cakala sem par krat pred vrati da vidim koliko bo jokala, ker mi je bilo hudo. Res je cez minuto nehala vsakic. Zdaj ima 11 mesecev, in jaz komot grem na par ur.
|
|
|
|
problem:brez mamice nikamor 24.7.2005 15:14:38
|
|
|
|
Carmen
|
nanav, isto je bilo pri nas. Od 6. meseca dalje je vse OK, pustim jo pri fantu, babicah... tudi za celo dopoldne ali popoldne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?