|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   problem-ček- nujno
21.7.2006 11:29:54   
klavdyk
hojla,
se opravičujem če je podobna tema že bila. Zadnjo M se imela konec maja. ko bi jo mogla junija dobiti pa sem jemala 4 dni Primolut-nor za prestavitev menstruacije. zdaj sem pa naredila test in je pozitiven. ali lahko vplivajo tablete na mojega babya

hvala

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: problem-ček- nujno
21.7.2006 11:49:00   
muha1
Pomojem ne bi smelo. Vseeno pa se posvetuj z svojim gin.
Pa prijetno nosečnost user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2006 12:04:52   
emaa
Mislim, da ne. Čestitke za pozitiven rezultat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2006 13:13:38   
koala
Oprosti, ne bi te želela strašiti, pamka na priloženem listku piše, da je treba pred jemanjem Pimolut-nor-a izključiti nosečnost in da je v nosečnosti kontraindiciran.

Jaz bi definitivno stopila do G in razložila v čem je problem.
Pa srečno.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2006 13:19:32   
koala
ŠE enkaj, kar citiram priloženega listka:
....Če posebne okoliščine to zahtevajo, lahko menstruacijo odložimo ali pa sprožimo prej. Mnogo bolje pa jo je premakniti na zgodnejši čas s progestagen-estrogensko kombinacijo, ker je zanositev praktično izključena zaradi zavrtja ovulacije. Nasprotno temu, odlaganje menstruacije zahteva uporabo Primolut-nor v času, ko je zahtevana izključitev nosečnosti s trenutno poznanimi metodami problematična. Ta metoda je primerna samo takrat, ko je zanositev v ciklusu, ki ga podaljšujemo, DOBESEDNO IZKLJUČENA.

Pojdi k ginekologu!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.7.2006 13:41:39   
srki
Vsekakor se posvetuj s tvojim G ali pa kar s osebnim zdravnikom.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.7.2006 13:44:31   
klavdyk
hvala za odgovore

sm klicala danes za pregled-pa mi je rekla sestra, da naročujejo šele septembra-če imam pa težave pa naj pridem prej. bom verjetno vprašala v lekarni, če je lahko kaj narobe. sem brala nekje na enem forumu, da dajejo G Primolut za nosečnost al tako nekako.
a mogoče ve katera kaj o tem?

lp

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2006 14:15:18   
Sulfinija
Ojla!

Meni je moja G dala primolut za tri M ,ker mi po SICI ureja nazaj ciklus,ker se mi je zmešal.Tabletke začnem jemati 16.dan od M in jih pijem deset dni.Če ne nastopi krvavitev po 2-3 mi je naročila naj pridem na test,da izključimo nosečnost in šele pol lahko nadaljujem z tabletkami.Torej posvetuj se raje z G da ne bi bilo kaj narobe z vajino user posted image .In iskrene četsitke za user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.7.2006 15:41:57   
koala
Pri nosečnosti ga ginekologi sigurno ne predpisujejo, saj je tudi v priloženam listku eden izmed razlogov za prenehanje jemanje Primolut-nor tudi nosečnost.
Rekla si, da si poklicala ginekologinjo pa si povedala v čem je problem, saj v lekarni ti lahko svetujejo, a mislim da je najbolj obrniti se na lečečega ginekologa.

Nisem vedela

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.7.2006 17:03:55   
Bety
Mah, 4 tabletke ne bodo naredile cirkusa....ti čestitam na nosečnost in vse bo OK!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.