arielca
|
Včeraj nisem bila potem nič na računalniku, pa vidim, da so ti že ostale pomagale. No, še naš zapisnik: Datum: Številka: ZAPISNIK O IZJAVI O OČETOVSTVU Prisotni Stranki: ime in priimek očeta, matere Uradna oseba: ime in priimek matičarja Ime in priimek očeta, rojen, po poklicu, s stalnim prebivališčem, IZJAVLJAM, da sem oče otroka, ki ga po predvidoma dne PDP na/v kraj rojstva otroka, rodila ime in priimek matere. Idenititeta očeta je bila ugotovljena na podlagi številka in izdaja osebnega dokumenta. Ime in priimek matere, rojena, po poklicu, s stalnim prebivališčem, IZJAVLJAM, da se strinjam z izjavo o očetovstvu mojemu otroku, ki jo je podal ime in priimek očeta. Identiteta matere je bila ugotovljena na podlagi številka in izdaja osebnega dokumenta. Otroku bova določila osebno ime naknadno. Podpis očeta: Podpis matere: Starša sta bila opozorjena, da se bo navedena izjava o očetovstvu upoštevala samo v primeru, če se bo otrok rodil živ. Potrjujem, da sta oče in mati pred menoj podala in podpisala gornji izjavi. Matičar: Žig: