|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   privat otroški ortoped
23.9.2009 13:49:46   
2srcka
Kje v Lj je kakšen uredu privat otroški ortoped?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: privat otroški ortoped
23.9.2009 17:06:00   
kaya2007
ta informacija bi pa tudi meni prav prišla. mi smo sicer bili pri dr. breclju (ni privat, je pa zelo priznan), ampak bi vseeno rada še eno mnenje..

(odgovor članu 2srcka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.9.2009 22:18:17   
klara2007
imam eno vprašanje, če bi mi hotel katera od vaju odgovoriti.
tudi mi smo bili pri ortopedu in nisem najbolj zaovoljna z njim.
že dvakrt mi je enako povedal hodi pa vedno slabše (nogoce obrača noter).
zanima me katere problem imate ve, pa kako mnenje sta dobili.
hvala

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.9.2009 22:38:14   
2srcka
Jaz jo še nisem peljala k njemu zato sprašujem kateri je ok. Imava pa problem s puklasto držo.

(odgovor članu klara2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2009 16:32:23   
kaya2007
meni je fizioterapevtka rekla, naj bomo pozorni na hrbtenico, ker se ji ukrivlja (je hipotona), ortoped pa mi je rekel, da se njemu zdi vse ok. nisem prepričana, da je to res, ker zadnje čase tudi sama opažam ukrivljenost pri določeni drži user posted image

(odgovor članu 2srcka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2009 13:02:39   
ami2
Pri hipotonih otrocij je pogosto ukrivljanje hrbtenice in deformacije stopal. Ampak, če to redno spremljajo v ambulanti, ziher opazijo spremembe in spremembe so počasne.

Naš je tudi hipoton (hipertonost posameznih mišic je že minila, hipotonost ostalih pa ostaja) in rahlo asimetričen (asimetrija je že skoraj neopazna). V gibalnem razvoju je pravzaprav dohitel vrstnike, a zdaj ga je vrtec (stres) malo zabremzal, spet je hipotonost bolj izrazita, spet potrebuje veliko več gibanja (da se lahko giblje na način, ki velja za "normalnega" - vzravnan, da ne vleče nog po tleh, da ne vkrivlja nogice navznoter itd.) in veliko več vzpodbud.

Sabine Pauli in Andrea Kisch v knjigi Kaj je mojemu otroku (jo imajo v knjižnicah) skozi tri skrajne primere razlagata hipotonost, hipertonost, hiperaktivnost in preobčutljivost na dražljaje in dotike. Me je knjiga precej potolažila, ko sem videla, da naš ni tako "skrajen" primer, da v veliko stvareh le dohaja vrstnike, da je pa hipotonost prisotna in več kot delam, da ne morem. Hodiva redno na preglede, telovadba vsak dan, gibanje na 101 način, skos vzpodbujam, opozarjam... in napreduje, počasi počasi.  A čudežev ne morem delat.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Ime za hčero
mag3

*

Naja (21%)

Neli (20%)

Lina (22%)

Hana (37%)

Število vseh glasov: 463

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!