|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pritožba na odločbo
13.2.2006 11:04:42   
Spark
Mene pa zanima, če je katera že oddajala pritožbo na odločbo vrtca, komu ste jo poslali, ali ste kako urgirali in ali imate kakšne veze. Res bi rabila en fajn nasvet ker se vrtim v krogu in nikamor ne pridem.
In sicer najina princeska je začela obiskovati vrtec 1.12.2005. No pred tem datumom sem oddala vlogo za znižanje vrtca in kasneje je vlogo za znižanje vrtca za leto 2006. Dobila sem 5. plačiloni razred oz. 50%, kar pa je še vedno približno 40.000sit. No potem sem oddala pritožbo za leto 2005, kjer so me šele 10dni nazaj zavrnili. Vmes sem se pogovarjala še z eno gospo ki tam dela, ji obrazložila situacijo (plačujem šolnino ~40.000sit/mesec), pa mi je rekla, da bo to ona pri odločbi za 2006 upoštevala. Potem sem ji jaz vseeno poslala še eno prošnjo priložila vsa dokazila o plačevanju šolnine,...  In danes dobim odločbo, da sem zopet v 5. plačilnem razredu. Takoj kličem uno gospo, ji povem jo skušam spomniti, da sva se pogovarjali, pa da je rekla  bo urgirala, in mi pove, da ona ne ve kje so ti dokumenti, da ona jih nima. Ko sem ji razložila, kaj vse sem ji poslala, se je spomnila, da je to pa res videla, in da si bo ona zapisala in bo upoštevala mojo pritožbo. Ja pa kaj še. Že 100x si je neki zapisala, pa nič. Pa mi še reče da naj počakam 1 mesec pa bo, in da ne rabim oddajat še ene pritožbe.
Zdaj pa sploh ne vem kaj naj naredim. 40.000 sit, mi je preveč za vrtec, ker nimam tako visoke plače in je to 1/3 moje plače. Ne vem ali res naj se ne pritožim, da ne bo potem narobe, ker se nisem v roku pritožila, po drugi strani pa upam, da bo ona to res uredila, in če jaz to še enkrat pošljem, lahko da dobi drugi v roke in mi zavrne in potem se pa ne more več obravnavati in mi ugoditi znižanju.
No in kaj zdaj naj naredim.user posted image
Prosim za kakšen nasvet. NUJNO.

*Kart, ki jih dobimo v roke, ni mogoče zamenjati, od nas pa je odvisno, kako bomo igrali*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pritožba na odločbo
13.2.2006 11:30:08   
muha1

Jaz bi se na tvojem mestu vseeno pritožila, saj tiste gospe ne poznaš tako dobro, da bi bila vredna zaupanja. Pol bo pa prepozno in boš vse izgubila. Pa veliko srečeuser posted image

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2006 14:06:00   
darja72
Tukaj pravzaprav ne štekam ene stvari: kako si lahko dobila 5. plačilni razred, če nimaš takšnih dohodkov (kot sama navajaš je plačilo vrtca 1/3 tvoje plače). Plačilni se, kot je meni znano izračunava glede na dohodek.lp

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2006 14:31:36   
lelaval
Jaz bi se tudi vseeno pritožila. Če se nočeš blamirat v vrtcu, plačaj položnico, preplačilo, pa ti lahko v kasnejših mesecih upoštevajo s poračunom.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2006 14:34:19   
BOSS
Živjo!
Glede na to, da imam  tudi jaz podobne probleme v zvezi z razvrščanjem v plačilni razred za plačilo vrtca, se obračam na nekoga, ki pozna kakšno "luknjo" v zakonu (Pravilniku o razvrščanju v plačilni razred). Konca meseca januarja sem dobila odločbo za vrtec, kjer so mi določili 4. plačilni razred za moja dva otroka. Pri razvrščanju v razred mi niso upoštevali dolgoročni stanovanjski kredit, kot so ga pred leti. Čeprav sem se pritožila na odločbo sem te dni že prejela njihov odgovor, da se dolgoročni stanovanjski kredit ne šteje več kot olajšava za znižanje plačila vrtca. Za stanovanje z možem na mesec plačujeva 2/3 ene plače. Zdaj pa bomo morali za vrtec plačevati 60.000 sit na mesec. Poleg tega moramo tako kot vsi plačati še obratovalne stroške. Za osnovno preživetje pa nam ostane samo 1/3 druge plače. Sploh si ne predstavljam, kako bomo živeli.....

Glede na to, da nas po midijih kar naprej opozarjajo, da rodnost pada. A ni čudno zakaj? Pa naj še rečejo, da si država Slovenija prizadeva za mlade družine in njihove člane..... Pomagajo pa nič! Samo plačuj!

Če ima kateri kakšno informacijo, prosim naj piše!

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2006 14:40:02   
Baby
BOSS te lahko prašam iz kje si?
Pri nas ne upoštevajo kreditov!!!

(odgovor članu BOSS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?