|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pritožba na MOL,odločba o zniž. plačilu vrtca
2.4.2010 14:23:04   
Zala01
Imam eno vprašanje, če je imela katera še tak problem;

novembra sem kot vsi oddala vlogo za zanižano plačilo vrtca, takrat smo bili še 3 družinski člani. Letos januarja se nam je pridružil še dojenček, tako da smo zdaj štirje. Danes dobim odločbo, kjer je preračunan razred glede na premoženje razdeljeno na 3 družinske člane. In zdaj, kaj je najbolje, da pisno pošljem pritožbo s povratnico ali jih lahko kar v ponedeljek pokličem? Ali celo moram to z vrtcem urejat?user posted image Ima katera kakšen nasvet?

Rastemo in radi se imamo...:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pritožba na MOL,odločba o zniž. plačilu v...
2.4.2010 14:31:36   
K_a_t_i
Ko se vam je pridružil dojenček, bi morala oddati še eno vlogo. Če je nisi, jo daj čim hitreje. Kako naj oni sicer vejo, da ste zdaj štirje user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2010 14:38:02   
lenca1
Pošlji kopijo rojstnega lista - mi smo to odnesli v vrtec, oni pa potem posredujejo na občino. Ko prejmejo roj.list novega druž.člana, pa ti bodo poslali novo odločbo, kjer bo dohodek razdeljen na 4 člane. 

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2010 15:10:33   
piko12

IZVIRNO SPOROČILO: lenca1

Pošlji kopijo rojstnega lista - mi smo to odnesli v vrtec, oni pa potem posredujejo na občino. Ko prejmejo roj.list novega druž.člana, pa ti bodo poslali novo odločbo, kjer bo dohodek razdeljen na 4 člane. 

tako je. jaz sem drugo odločbo dobila 1 teden za prvo, rojstni list sem pa v vrtec oddala takoj, ko sem ga dobila.

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2010 15:12:16   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Ko se vam je pridružil dojenček, bi morala oddati še eno vlogo. Če je nisi, jo daj čim hitreje. Kako naj oni sicer vejo, da ste zdaj štirje user posted image

Sem oddala rojstni list takoj po rojstvu v vrtec, ampak ga očitno niso posredovali naprej. No, bom to urejala z MOL-om drugi teden.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2010 15:16:00   
piko12
najprej so morali ta prve odločbe ven dat, potem pa take dopolnitve. tako so meni rekli, ko sem spraševala, če se moram pritožit al kaj naredit, ker smo zdaj štirje. razen če so v vrtcu založili roj.list, preveri.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2010 20:47:23   
Zala01
ok, hvalauser posted image .

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2010 20:59:47   
lexl
Pozdravljena,
odločbe so bile narejene na stanje januar, kar pomeni, da so šle v masovni tisk najprej te odločbe in ko ste jih starši dobili, so na MOL šele začeli obravnavati vmesne spremembe. Torej bi morala v kratkem dobiti novo odločbo, kjer bo upoštevan tudi nov družinski član. Ta bo upoštevan s prvim naslednji mesec, ko si oddala rojstni list, kar pomeni, da če si rojstni list poslala v mesecu januarju, bo sprememba upoštevana od prvega februarja dalje.  Svetujem ti, da preveriš na MOL, če so res dobili tvoj rojstni list, ker se pač pošta od vrtca do MOL-a lahko tudi izgubi.
Pozdrav,

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

5 mesecev
dejzi

Imeli ste...

samo dojenje/AM (55%)

1 obrok goste hrane (31%)

2 obroka GH (14%)

več? (1%)

Število vseh glasov: 144

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!