Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pritožba na MOL,odločba o zniž. plačilu v... 2.4.2010 14:31:36
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Ko se vam je pridružil dojenček, bi morala oddati še eno vlogo. Če je nisi, jo daj čim hitreje. Kako naj oni sicer vejo, da ste zdaj štirje
|
|
RE: pritožba na MOL,odločba o zniž. plačilu v... 2.4.2010 14:38:02
|
|
|
|
lenca1
|
Pošlji kopijo rojstnega lista - mi smo to odnesli v vrtec, oni pa potem posredujejo na občino. Ko prejmejo roj.list novega druž.člana, pa ti bodo poslali novo odločbo, kjer bo dohodek razdeljen na 4 člane.
|
|
|
|
RE: pritožba na MOL,odločba o zniž. plačilu v... 2.4.2010 15:10:33
|
|
|
|
piko12
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenca1 Pošlji kopijo rojstnega lista - mi smo to odnesli v vrtec, oni pa potem posredujejo na občino. Ko prejmejo roj.list novega druž.člana, pa ti bodo poslali novo odločbo, kjer bo dohodek razdeljen na 4 člane. tako je. jaz sem drugo odločbo dobila 1 teden za prvo, rojstni list sem pa v vrtec oddala takoj, ko sem ga dobila.
|
|
|
|
RE: pritožba na MOL,odločba o zniž. plačilu v... 2.4.2010 15:12:16
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Ko se vam je pridružil dojenček, bi morala oddati še eno vlogo. Če je nisi, jo daj čim hitreje. Kako naj oni sicer vejo, da ste zdaj štirje Sem oddala rojstni list takoj po rojstvu v vrtec, ampak ga očitno niso posredovali naprej. No, bom to urejala z MOL-om drugi teden.
|
|
RE: pritožba na MOL,odločba o zniž. plačilu v... 2.4.2010 15:16:00
|
|
|
|
piko12
|
najprej so morali ta prve odločbe ven dat, potem pa take dopolnitve. tako so meni rekli, ko sem spraševala, če se moram pritožit al kaj naredit, ker smo zdaj štirje. razen če so v vrtcu založili roj.list, preveri.
|
|
|
|
RE: pritožba na MOL,odločba o zniž. plačilu v... 2.4.2010 20:47:23
|
|
|
|
Zala01
|
ok, hvala .
|
|
RE: pritožba na MOL,odločba o zniž. plačilu v... 3.4.2010 20:59:47
|
|
|
|
lexl
|
Pozdravljena, odločbe so bile narejene na stanje januar, kar pomeni, da so šle v masovni tisk najprej te odločbe in ko ste jih starši dobili, so na MOL šele začeli obravnavati vmesne spremembe. Torej bi morala v kratkem dobiti novo odločbo, kjer bo upoštevan tudi nov družinski član. Ta bo upoštevan s prvim naslednji mesec, ko si oddala rojstni list, kar pomeni, da če si rojstni list poslala v mesecu januarju, bo sprememba upoštevana od prvega februarja dalje. Svetujem ti, da preveriš na MOL, če so res dobili tvoj rojstni list, ker se pač pošta od vrtca do MOL-a lahko tudi izgubi. Pozdrav,
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezenČeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
5 mesecevdejziImeli ste...samo dojenje/AM (
55%)
1 obrok goste hrane (
31%)
2 obroka GH (
14%)
več? (
1%)
Število vseh glasov: 144Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!