|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pritiskanje navzdol v 18 tednu
1.3.2006 11:54:08   
ela78
Živjo vsemuser posted image !

Jest sem v 18 tednu in me že dober teden približno dva krat na dan boli v spodnjem delu trebuha in sramna kost. Imam občutek da mi bo vse ven padlo, tko me dol tišči, pa tisti čas skoz na wc hodim.
No poleg tega mi je pa še 2 dni nazaj pritekla brezbarvna tekočina iz nožnice, sicer čisto malo ampak je bilo prav čudno, kot takrat ko dobiš menstruacijo.
Kaj mislite da bi bilo to, a se je kateri dogajalo podobno?

Lepo prosim za odgovore, ker me pa že kar malo skrbi

lp, ela78user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pritiskanje navzdol v 18 tednu
1.3.2006 12:06:10   
TORTICA
Jaz bi ti predložila pregled pri g.
Jaz sem bila v 21 t ko me je močno tiščalo in bolelo. G je ugotovil da sem se začela odpirat in sem morala strogo ležat. Od 22t- 26t sem bila zaradi teda 12 dni v bolnici.

Mogoče pa ni nič ampak jaz bi na tvojem mestu šla k g.

(odgovor članu ela78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
1.3.2006 12:39:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TORTICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2006 13:41:42   
lelaval
Jaz sem po 2 mesecih nosečnosti imela pritisk navzdol in sem omenila G na pregledu. Je rekel, da nosim ful nizko in mi res tišči navzdol ter me takoj dal na bolniško s strogim ležanjem (sem delala v pisarni, kar pomeni, da je že sedenje prevelik napor), saj je rekel, da drugače lahko izgubim otroka. Pa sem zdržala 38 tednov. Priporočam ti ležanje, G pa le povej.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu ela78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2006 15:02:43   
Pinga
Pozdravljena Ela 78 in vse ostale user posted image .

Jaz sem user posted image  18 2/7 in sem imala včeraj in predvčerajšnjim enak problem kot ga navajaš ti. Vse me je tiščalo navzdol in sem imela občutek da bo vse skupaj ven padlo, pa tudi prozornega izcedka je bilo kar veliko. Danes je pa že veliko bolje. V petek imam pregled pri g. in bomo vidli kaj bo rekla.

Lep pozdrav.

(odgovor članu ela78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2006 15:48:19   
Anonimen
ela78, takoj h ginekologu. Nič čakat.
Jz sem imela enake težave od 20 tedna naprej, nato pa strogo počivanje + 2x v bolnišnici, ker se mi je začel MV krajšat pa še eno infekcijo sem staknila.

Nočem te strašiti. Če je MV ok, ti bo ginekolog predpisal malo več počitka. Verjetno se tudi sama malo preveč naprezaš (služba, pospravljanje,dvigovanje...) Privošči si počitek.
Če pa bo MV skrajšan (20 mm ali manj) boš pa šla na bolniško + strog počitek ali celo strogo ležanje, ker v tem primeru gre za nevarnost splava.

Upam, da bo vse ok, ti pa takoj h ginekologu!!

(odgovor članu Pinga)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.3.2006 18:19:41   
ela78
Živjo user posted image

No jest sem res danes šla do ginikologinje in je vse vredu. Voda je dobra, zaprta sem, plodovna voda je tam kjer mora biti, tko da sem sedaj čisto pomirjena. Mi je pa samo priporočila počitekuser posted image .

Kakšno olajšanje, je pa še rekla, da naj tud 10 krat pridem zastonj na pregled, kot da bi bilo potem enkrat prepozno!

Hvala vsem za nasvete pa ČAO ČAO

lp, elauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2006 21:01:16   
sonchek
ojla...
jaz sem v 19.tednu in imam podobne težave, kot jih tukaj opisujete...
danes sem klicala ginekologinjo in me je takoj poslala na bolniško, tako, da sedaj samo počitek...upam da ni kaj resnega...rekla mi je namreč, da če do ponedeljka ne bo boljše, se morm pridt pokazat...

Srečno user posted image ....

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ela78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2006 13:18:42   
Anonimen
Sonchek, ti kar pridno počivaj! Mogoče si preveč delala ali dvigovala in premalo počivala in te je telo opozorilo. Če bo minilo, je bilo to res to.

Če pa do ponedeljka zares ne bo nič bolje, pa pojdi takoj h ginekologu, ker če niti počitek ne pomaga pomeni, da se spodaj nekaj dogaja. Tko da, bodi pridna in počivaj. Sicer pa brez panike.

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2006 14:52:08   
sonchek
ooo... hvala caffee...morm rečt da si me res potolažila...
no, najprej sem se res mal ustrašla...ampak, odkar sem doma, mi je res malo boljše....

pridne bodite in pazite nase..in na svoje user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.