|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pritiskanje navzdol
23.2.2006 9:31:47   
Lorena
Kako ste občutile to pritiskanje user posted image navzdol in pa koliko časa pred porodom.
Predvsem me zanima za kakšen občutek gre in če so zraven prisotne še kakšne bolečine na medenico?

hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pritiskanje navzdol
23.2.2006 10:00:38   
Anonimen
otrok zelo hitro pride ven cca 3 minute,če ne gre kaj narobe,no vsaj pri meni.
To pritiskanje boš pa čutila takoj na koncu in sicer telo ti bo že samo od sebe začelo potiskat otroka ven,ti boš telesu samo pomagala še.
In sicer to pritiskanje boš čutila tako kot da bi mogla it na veliko potrebo to pa nič ne boli,še celo prijalo ti malo bo,ker boš čutila olajšanje

(odgovor članu Lorena)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2006 14:46:25   
bena
Mene je pričelo tiščati navzdol kakšna 2 meseca pred PDP. Sem na trenutke imela občutek, da mi bo user posted image  kar "ven padel". Medenica me pri tem ni nič bolela. To sem omenila mojemu ginekologu, ki je nato potipal, če sem mogoče že kaj odprta, vendar je bilo še vse zaprto. Je pa z UZ ugotovil, da ima user posted image  glavico že fejst nizko, zato pritisk navzdol. Je pa zato bil porod lažji in hitrejši, čeprav je res, da sem rodila s 36. tedni, ker mi je odtekla voda.

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2006 18:25:51   
Anonimen
Mene je dol pritiskalo že v 5.m.in to tako močno, da brez pasu nisem mogla prehoditi niti 10 m. Imela sem občutek, da mi bo glava pogledala vsak čas ven user posted image

(odgovor članu bena)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2006 9:23:18   
kati*
pred samim porodom sem le enkrat čutila pritiskanje navzol v 8. ko sem mal preveč oz. predolgo hodila (ki je drugačen od tistega pri porodu)

pa potlej na porodu - sicer pa je res pritisk kot na veliko potrebo - le da je precej bolj intenziven in takrat enostavno moraš pritiskati (sicer pa je bil meni ta pritisk še najbolj čuden oz neprijeten - bolj kot popadki) - pa babci takoj povej kaj se dogaja

je pa pol res hitro zunaj - 2x ači 3x faaajn pritisneš in si v user posted image

lp, K

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?