|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pritisk tam spodaj in krvavi smrkli
1.1.2006 20:57:05   
Anonimen
nekaj vprašanj imam. sem v drugo noseča - v 23. tednu, pa vseeno iz prve nosečnosti ne poznam teh zadev, vsaj v taki meri ne.

*prva zadeva je da če čepim včasih tudi če se recimo na tla usedem čutim spodaj v nožnici tak pritisk kot da mam otroka čist na koncu..je to normalno? tak pritisk na presredek al kako bi sploh to opisala? a to samo pomen da je zdej otrok nižje kot v prvo?

* drugo pa je da mam non stop poln nos krvavih smrklov. nikol mi sicer ne teče kri iz nosa, samo vsi smrkli ki so pač tm ker sem prehlajena, al pa so clo suhi - matr pa ta suh zrak! so rdeči. a me more to kej skrbet?

* pa še eno postransko vprašanje. so vam tut pokale žilice okol nosu med nosečnostjo. no sej ni mus da pokajo sam bl so vidne, ker to se mi je pa tut v prvi nosečnosti dogajal pa so pol dost izginle.

aja še povem nej da nimam povečanga pritiska, saj do zdej ga nism mela. sicer mam pregled 11.1. pa bom še mal G zatežila sam vseen me pa tole zanima!

no hvala za pomoč!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pritisk tam spodaj in krvavi smrkli
1.1.2006 21:03:04   
Jančika_
Za smrklje ti lahko povem, da je normalno, smo se glih par dni nazaj o tem menile. Sluznica je bolj prekrvavljena, pa hitro kakšna žilica poči. Jaz se tudi skoz krvavo usekujem. Za tiščanje pa ne vem, možno, da je to v drugi nosečnosti normalno. Ti bom povedala čez par mesecevuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.1.2006 21:09:00   
Anonimen
LARA tudi jaz sem v 2.noseča. Pritisk je posebno močan če čepim, ali sedim v precej skrčenem položaju. zaradi krvavitev zg.nosečnosti, ne smem nič dvigovati, če se pregrešim in dvignem user posted image potem pa čutim pritisk tudi do 2 uri kasneje.
Sem bila pa že 2 x prehlajena in vsakič so bili robci čisto kravavi. Kot da ni smrkla pač pa le veliko krviuser posted image Ni pa nič narobe, kot je že Jančika rekla, dobro prekrvavljena sluznica, posledično pok kake žilice, pa smo tam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2006 0:14:44   
lelaval
Glede smrkljev, mislim, da sta ti to že predhodnici objasnili - ja, normalno je (jaz sem bila tudi skoz "žnodrava")user posted image user posted image user posted image .
Kar pa se tiče pritiska dol - NE POZABI POVEDAT G. NA PREGLEDU. Jaz sem v 3. nosečnosti po dveh mesecih nosečnosti to omenila G in rekla, da se mi vendarle zdi malo prehitro, da čutim pritisk navzdol (normalno je zadnje tedne nosečnosti), pa je takoj ugotovil, da nosim user posted image  ful nizko in me je TAKOJ dal na bolniško - ne glede na to, da delam v pisarni - sede (jaz sem imela še konizacijo, zato je tudi bolj "pazil "name). Morala sem počivat - izrecno ležat, ker sedenje ni počitek. Vsekakor pa čim manj dviguj in čim več počivaj, pa bo vse O.K. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2006 9:13:08   
Eviii
jst sm sicer prvič noseča, pa vseeno imam iste probleme kot ti. s krvavitvami iz nosu že od vsega začetka (prvi mesec user posted image , ko za to sploh še nism vedla, sm namesto m - točno v istem obdobju, kot bi mogla met m - imela štiri dni krvavitve iz nosu), zdej so pa samo krvavi šmrklji na dnevnem redu. pa to ni nič nenavadnega v user posted image . drugače tudi sama nosim precej nizko. zadnjih par tednov (sem v 33. tednu), odkar se je user posted image  obrnil-a na glavico, pa je neznosno. sm to omenla tudi g na zadnjem pregledu in je reku, da je vse ok in da nism odprta in da imam dobro ohranjen maternični vrat. je pa user posted image  zato, ker je user posted image  vse skupi potisnu še bolj dol. meni se zdi, da vsakič ko grem na wc, bo še user posted image  skoču vn... vsekakor pa moreš to omenit na pregledu, ker je lahko pritisk znak, da se odpiraš. lahko je pa samo user posted image  zelo nizko pozicioniran. ne delat panike zaenkrat, ampak počivaj. meni so tudi priporočili počitek in tudi sama opažam, da tudi če več kot pol ure sedim, je ta pritisk pol kr malo bolj občuten. in se morem uležt in pol je čez neki cajta ok.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.1.2006 11:09:38   
dory
oi lara...ja tale krvavi smrkl je cist normalen pojav...meni je krvavela tudi dlesenuser posted image  v nosecnosti seveda...

Kar pa se tice tiscanja pa le omeni svoji G na naslednjem pregledu in bodi kar pozorna...cimvec probi pocivat..ce se ti pojavi se kako otrdevanje trebuha bodi toliko bolj pozorna...ampak sej bo vse ok....

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.1.2006 15:10:45   
KMALU

Ko pocepnem ne cutim pritiska tako kot ti, mi pa user posted image  ponori, saj zgleda da nima dovolj prostora in zacne brcat kot nor.. user posted image

Kri mi iz nosa ne tece, imam pa vedno krvave smrklje....

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......