Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pritisk navzdol v 12. tednu 8.11.2009 14:22:06
|
|
|
|
somic
|
okoli 12 tedna, sem jaz imela hude bolečine v križu in mi je rekel g, da je vse možno, da mi vleče nazaj in da maternica pritiska in zato povzroča bolečine. najbolje je, glede na to, da si omenila, da si prestrašena, da greš čim prej k zdravniku, da ti on pove kaj je. srečno!
|
|
RE: pritisk navzdol v 12. tednu 8.11.2009 17:08:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo,sem mamica ,ki sem noseča že drugiš 18 tednov.Tudi meni se je dogajalo,da sem imela imela občutek ,da me je fulll dol vse pritiskalo,sem klicala zdravnico ,pa je rekla ,da če to hitro mine ni nič narobe...a si mogoče imela kdaj ta problem ,da te je zelo pikalo v trebuhu...lep pozdrav .
|
|
|
|
RE: pritisk navzdol v 12. tednu 8.11.2009 21:48:38
|
|
|
|
charlyka
|
Zdravo, tudi jaz sem v 12 tednu in me že 2 dni težijo bolečine v trebuhu špika me po jajčnikih in tudi pritiska dol in boli, tako da se komaj premikam. V bistvu že kar cel dan ležim in upam, da bo jutri boljše. Če ne, bo treba k G. Upam pa, do je to vse normalno, kajti v telesu se le dogajajo velike spremembe in zadeve se raztezajo in širijo Bom sporočila kako bo jutri. Pa lahko noč.
|
|
|
|
RE: pritisk navzdol v 12. tednu 9.11.2009 10:27:21
|
|
|
|
Anonimen
|
kdaj imaš pa rok....
|
|
|
|
RE: pritisk navzdol v 12. tednu 9.11.2009 11:14:16
|
|
|
|
charlyka
|
moj pdp je 25.5.2010 no, sicer pa moram povedat, da je danes počutje veliko boljše , špikanja trenutno ni, čeprav slabost pa se spet začenja joj groza
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?