anika87
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Jaz sem kupla v Mullerju disperzijsko posodo in imam notri mleko v prahu. Nasujem ga po mericah npr. v vsako po 6 meric, Vodo pa imam v termovki, pa mogoče bolj vročo, ker ponavadi s to vodo še splahnem steklenico, če je bil notri prej mleko. (imam samo 2x 300 ml steklenici) No to je v primeru, če gremo kam za cel dan. Imam pa tudi termo torbico, kamor dam lahko 2 steklenici. 1 je že pripravljeno mleko toliko kot spije in eno imam z vodo. Pije pa od vsega začetka samo vodo. Nikoli ji nisem silila s kakimi Hippovimi čaji in podobno. Sedaj je stara 6,5 mesecev in ji dam še vedno vodo. Sva pa se dojili tudi cca samo 2 meseca, potem sve začeli z AM. Pa še to verjetno se sprašuješ katero mleko mu dajat. Slšala boš različna mnenja, a na koncu bo izbira tvoja. Jaz moji dajem BabyLove mleko od DM, zaadi cene, da bi bil pa kaj bistveno drugačen od Aptamila, se mi pa tudi ne zdi. Mlea kako misliš pripravljeno? Kar doma nardiš in pol pustiš v termo torbi dokler je mali lačen in mu potem ponudiš? Na škatlah piše da mora bit obrok vedno svež, zato tudi sprašujem vsa ta vprašanja, ki se vam mogoče zdijo smešna, ampak sem res zmedena, sploh pa mogoče zato še bolj, ker sem bla kar šokirana, ko so mi rekli, da moram dodajat, Nejc je pa zdej začel tudi odklanjat zizo in sploh noče prijet bradavice Aja, pa še to, kakšno temperaturo vode oz. čaja imate? Niste nič napisale. A kar na "sobni oz. dnevni" temperaturi? Al dajate v kakšno termo torbo al kam Ker čaj je pa že prej narejen, a ne... in se ne meša potem. In kdaj ponudite čaj? Na sredini med obroki ali kako veste kdaj je otrok samo žejen? Aja, tudi jaz imam Babylove, sem pred porodom kupla, tako čisto za rezervo, nisem sploh vedla kaj vse obstaja, ta mi je bil pri roki v DM-u pa še poceni je. Mali ga je sprejel in mu odgovarja. Čaj pa kuham komarčkov. Saj vem, da se bom kmalu sprakticirala teh stvari... in ne mi zamerit, če mam smešna vprašanja oz. če kompliciram...
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|