Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prisotnost otroka pri vpisu v 1. razred 14.2.2011 12:59:41
|
|
|
|
resnavesna07
|
Oj! Mene pa zanima, ali je nujno, da je otrok prisoten pri vpisu v 1. razred, saj smo dobili vabilo za jutri, na katerem piše, da pričakujejo enega od staršev in otroka. Naša je imela včeraj vročino, danes je že malo boljša, pa vseeno ne vem, če bo jutri že za ven. A je bolje, da prestavim vpis na kakšen drug dan, ali otrok nič ne zamuja? Kdo pa je s strani šole prisoten ob vpisu? Ali se kaj pogovorijo tudi z otrokom oz. ga kaj testirajo?
|
|
|
|
RE: prisotnost otroka pri vpisu v 1. razred 14.2.2011 13:01:28
|
|
|
|
nadka30
|
pri nas je bil vpis brez otroka- to je bilo lani
|
|
|
|
RE: prisotnost otroka pri vpisu v 1. razred 14.2.2011 13:02:13
|
|
|
|
pety78
|
Pri nas je šel zraven, pa še 2,5 letnica. Tudi če ne bi bil, ni neke panike. Vsaj pri nas ne. Vpisa zaradi tega res ne bi prestavljala.
|
RE: prisotnost otroka pri vpisu v 1. razred 14.2.2011 13:03:04
|
|
|
|
Precious
|
ne,ni nujno. otrok je pač bolan,naj bo doma,ti pa pojdi vpisat otroka.Moj je tudi bolan,pa ga nisem imela kje pustit in je šel z mano.
|
|
|
|
RE: prisotnost otroka pri vpisu v 1. razred 14.2.2011 13:13:50
|
|
|
|
Janya
|
Pri nas ja, ker narišejo risbico, ki jo kot spomin dobijo nazaj na valeti oz. 9 razredu
|
|
|
|
RE: prisotnost otroka pri vpisu v 1. razred 14.2.2011 13:32:13
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janya Pri nas ja, ker narišejo risbico, ki jo kot spomin dobijo nazaj na valeti oz. 9 razredu O, simpatično! Pri nas imamo vpise jutri in v sredo in naša madam gre z nama. Pri nas so tudi rekli, da naj pridemo skupaj z otrokom. Jaz tudi vpisa ne bi prestavljala; če je otrok bolan, je pač bolan in naj ostane doma.
|
|
RE: prisotnost otroka pri vpisu v 1. razred 14.2.2011 13:32:53
|
|
|
|
corfu
|
Pri nas na eni šoli naredijo delavnice in povabijo tudi otroke na sam ogled šole, na drugi šole je samo vpis, brez otrok. Dejansko je to formalna zadeva, birokracija in če otrok ne bo prisoten ne bo nič zato. Jaz osebno v tvojem primeru bi šla sama.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nadomestna in dopolnilna komunikacijaOktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.