|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   priročnik za bodoče mlade starše-baby book
7.5.2009 11:15:54   
kartamena
ojla!
Mene pa zanima, kje bi se dalo dobiti-naročiti knjižico baby book (pri dr. jih je baje zmanjkalo in tudi v mater. šoli ...)user posted image ? Tudi sama sem pisala na baby.si in tudi meni niso nič odgovorili.
že vnaprej hvala za info.user posted image
lp
Urška
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: priročnik za bodoče mlade starše-baby book
7.5.2009 13:32:22   
emina83
živjo!

jaz sem jo dobila na CSD, 2.del sem pa kupila v lokalni trafiki, tako da poglej še tam user posted image

upam, da najdeš.

(odgovor članu kartamena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2009 19:33:57   
anika87
Ojla. Ne vem, če ga boš še dobila. Jaz sem 3 dni nazaj vprašala na našem CSD-ju, pa je rekla, da jih več nimajo in da  ne ve, če jih je še kje. Letos jih še menda niso izdali, lanski so pošli. Jaz sem jim tudi pisala pred 3 meseci in tudi mož iz svojega mejla, pa niso nobenmu odgovorili. 

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2009 13:10:59   
miska2004
Živjo,
jaz sem jo tudi dobila na CSDju, 2.del pa imam namen naročit z naročilnico, ki je priložena v 1. delu.
Če ti kaj pomaga, firma ki to prodaja je:

MGA MM d.o.o.
Za krajem 5
1000 Ljubljana
www.babybook.si

Ni pa na žalost nikjer nobene telefonske številke, da bi jih lahko priklicali. Malo nerodno, če jim jih je res zmanjkalo, ker če plačaš 2. del, ga tudi pričakuješ, se pa nimaš kam obrnit po info :-((

lp

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2009 13:28:17   
anika87
Miska a maš novo izdajo, ali si dobila še lanskega na CSD-ju?
Tistega rumenega, v katerem je bila naročilnica tudi za 2. del imam sposojenega od kolegica, vendar ti so od lani. A misliš da boš dobila?
Če so pa novi zunaj pa sporoči!

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2009 13:33:53   
anika87
Evo odgovor iz prve rokeuser posted image

Sem pobrskala po tem tvojem naslovu po TIS-u in našla telefon (to je pa drugač
MLADINSKI MEDIJI DRUŽBA ZA RAZVOJ). Je rekla gospa, da so bejbibuki še v izdelavi, konec maja bo prvi del zunaj, dobimo jih na CSD-jih, v materinski šoli, zdravstvenih domovih. Drugi del bo za naročit, naročilnica bo v prvem delu.

Zala,

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.5.2009 8:59:22   
miska2004
Hej,
se opravičujem za pozni odgovor... Jaz sem 1.del dobila letos marca, nisem nikjer zasledila, če je lanska ali letošnja.
Torej bo treba do konca maja počakat, upam da bom lahko še enkrat dobila 1.del, da potem drugega naročim.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.5.2009 18:04:16   
Monni
jaz sem ga poleg vsega ostalega dobila ta teden pri ginekologinji

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.5.2009 19:30:49   
anika87
A je že prišla nova izdaja ven monni? Kul, potem pa grem naslednji teden na CSD, itak moram še moževe papirje odnest...

Zala,

(odgovor članu Monni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.5.2009 19:34:11   
tassika
A to se dobi brezplačno ali je potrebno kupit, da vem v pon, ko ga bom šla iskat. Drugače pa če vas zanima, od pon. naprej imajo v lidlu v akciji otroški termometer za uho, stane pa  13eur jaz ga grem kar iskat.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.5.2009 19:58:30   
anika87
Hvala tassika za nasvet, bom šla pogledat.

Bejbibuk dobiš zastonj prvi del, drugi del plačaš, ko ga naročiš z naročilnico (oz. naročiš, plačaš in potem pošljejo - tako so mi povedali, ko sem klicala in tako je bilo lani).

Zala,

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.5.2009 12:15:58   
dany82
Jaz sem baby book dobila včeraj na CSD (Ptuj), je rekla da jih je v četrtek dobila. user posted image

Je pa zraven priložen še priročnik dom za mlade družine, ter priročnik poroka. Vse je zelo praktično za prebrat.user posted image

Je pa škoda da že v začetku user posted image nisem dobila baby booka, ker je ogromno dobrih nasvetov že za začetek user posted image . Bolje zdaj, kot nikoliuser posted image user posted image .

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.5.2009 14:53:39   
anika87
Dany saj ga nisi mogla prej dobit, če so ga šele zdaj izdali... razen, če bi ti ga katera posodila, tako kot ga je meni kolegica, lanskega.
Ker to menda kar kmalu poide... No ne vem kako hitro, samo ko sem jaz zanosila, ga po moje več ni blo lani...
Boš pa začetek brala v naslednji nosečnosti user posted image

Zala,

(odgovor članu dany82)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.5.2009 0:05:28   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: kartamena

ojla!
Mene pa zanima, kje bi se dalo dobiti-naročiti knjižico baby book (pri dr. jih je baje zmanjkalo in tudi v mater. šoli ...)user posted image ? Tudi sama sem pisala na baby.si in tudi meni niso nič odgovorili.
že vnaprej hvala za info.user posted image
lp
Urška

Če želiš, ti ga lahko pošljem. Javi na z.s.

(odgovor članu kartamena)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.8.2009 9:50:32   
urskazanin
Jst sm šele pred neki tedni dobila ta priročnik. Ampak sm dobila 2. del. Pa me zanima, če je mogoče dobit še 1. del, ker se mi zdi res dobra knjižica.
Hvala, Urška

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.8.2009 19:06:52   
Mateja4
če ga katera še rabi ga lahko pošljem-letošnjega

(odgovor članu urskazanin)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.8.2009 22:14:21   
ROŽICI
ja jaz bi prosla.

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.8.2009 9:42:28   
urskazanin
Jst bi res prosila, če mi ga lahko pošljete. Lahko me kontaktirate na številko: 040 661 169.
Najlepša hvala.

< Sporočilo je popravil urskazanin -- 26.8.2009 9:44:20 >

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.8.2009 9:29:50   
Barbara_L
Ima morda še katera letošnji prvi del baby book-a? Se toplo priporočam.

(odgovor članu urskazanin)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?