kepica
|
Nam se je to zgodilo pred 14 dnevi. Pritihotapil se je za mano, ko sem šla v avto nekaj iskat in ko je čakal, da poberem stvari iz avta, se je z roko naslonil na avto, prstke pa imel tam v tisti odprtini, kjer so vrata nataknjena. Jaz tega seveda nisem videla in vrata zaprla Priprla sem mu srednje 4 prstke, ubošček pa tudi zajokal ni. Ko sem ga zagledala, da tam stoji čist bled v obraz in da se kar trese, sem šele opazila, kje ima roko.Hitro sem odprla vrata, revež je bil kar par sekund priprt. Potem pa je tko jokal, da sem ga mirila pol ure, da je prišel k sebi. Nohtki so bli v momentu čist rdeči, še blazinice na drugi strani je imel pod kožo čist krvave. Še danes me zmrazi, ko pomislim, kako ga je moral to bolet. Ker je potem nehal jokat in ker je rekel, da ga ne boli, ga nisem nič vozila k zdravniku. Kasneje sem potem pomislila, da bi si lahko zlomil kakšno kost ali pa še huje-da bi mu lahko prste odtrgalo-še sreča, da je vmesmed vrati malo lufta... Grozno. Čez par dni, ko smo šli zaradi drugih stvari k zdravniku, smo mu prstke pokazali, pa je rekel, da ni hudega. Čez par dni so se nohtki pocelili, le sredinec je spreminjal barve iz dneva v dan in tako je šel po kakšnem tednu sam od sebe stran, spodaj pa že poganja nov . Izgleda grozno, ko vidiš prstek brez nohta, ampak nohtek tako hitro raste, da bo v 14 dneh kot nov. Sem se kr razpisala. Se mi je zdelo, da imava kr podoben primer in sem te samo hotela potolažit, da verjetno ni nič hudega. Boleti se mi zdi, da ga ne bi smelo več.Če pa bo še jutri potožil, da ga boli in če bo imel težave s premikanjem, pa vseeno pojdite slikat. Za vsak slučaj. Nikoli ne veš. Upam, da bo vse v redu. Držim pesti lp kepica
|