Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pripravništvo v zdravstvu 17.1.2007 12:40:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Vem samo to, da pripravništvo v zdravstvu je največja beda našega šolstva, ker je zdravstvena šola edina, ki ima še pripravništvo, vse ostale imajo strokovni izpit v poklicni maturi. In to mene zelo moti, sem dala vse to skozi!!!!
|
|
|
|
RE: pripravništvo v zdravstvu 17.1.2007 12:52:51
|
|
|
|
srki
|
Ja, je res, kot je napisala Nati. Imam prijateljico, ki je med drugimi tudi končala zdravsteno šolo in vem, da je vedno govorila, da pripravništvo in praksa v zdravstvu sploh nista plačana. Če je še tako, pa ne vem.
|
|
|
|
RE: pripravništvo v zdravstvu 17.1.2007 14:38:11
|
|
|
|
*sonček*
|
Pripravništvo je plačano 80% od celotne osnovne plače
|
|
|
|
RE: pripravništvo v zdravstvu 17.1.2007 14:41:59
|
|
|
|
Badeja
|
Jaz sem delala pripravništvo v bolnici in nisem dobila NIČ plačano, razen potne stroške.
|
|
|
|
RE: pripravništvo v zdravstvu 17.1.2007 15:12:51
|
|
|
|
Ro-La
|
IZVIRNO SPOROČILO: *sonček* Pripravništvo je plačano 80% od celotne osnovne plače in potem svizec zavije čokolado
|
|
RE: pripravništvo v zdravstvu 17.1.2007 15:20:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolegica je delala pripravništvo v lekarni in je dobila plačano.Ne vem,saj to tudi spada v zdravstvo,a ne?
|
|
|
|
RE: pripravništvo v zdravstvu 17.1.2007 15:30:34
|
|
|
|
Samoyedka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *sonček* Pripravništvo je plačano 80% od celotne osnovne plače Ja ja, kot je napisala Ro-la...potem pa svizec zavije čokolado v folijo! Jokbrate, nema denarja v zdravstvu- sem tut jaz dala skozi- al delaš zastonj, al pač sanjaš, kako boš dobo 80% plače- barabe Lekarne so verjetno poglavje zase, ker dvomim, da je dobila kot zdravstveni tehnik tam pripravništvo- verjetno farmacevtski tehnik ali farmacevt? Bolnice, zdravstveni domovi, domovi za starejše občane... če maš srečo, ti dajo potne stroške, pa če maš še večjo srečo, dobiš bone za malico- delat moraš pa itaq ko črnc grrrrrrrr. Pa dobro, se da preživet tiste pol leta, sej ne gre drugače. Kar se pa starševskega dodatka in tega tiče, pa glih ne vem- ko sem jaz delala volontersko pripravništvo, sem se prijavila na zavodu kot brezposelna in sem tisti čas bila upravičena do DSP- čeprav me je vele brihtna svetovalka hotela še na razgovore za delo pošiljat med pripravništvom , kljub temu da je imela z rdečo napisano, da sem pripravnik zadžabevolonter
|
| Stran: [1] |
Katero ime za deklico vam je najbolj všeč?plusekiKatero ime za deklico vam je najbolj všeč?Brina (
28%)
Klara (
23%)
Hana (
25%)
Vita (
25%)
Število vseh glasov: 541Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!