|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pripravljenost na goste
30.3.2007 22:36:54   
rainbow
Pri nas je ugotovljeno, da sploh nismo opremljeni za malo več gostov (beri 6), glede krožnikov (predvsem dezertnih), kozarcev za vino in tak; terrible, saj vem. Očitno je treb to dopolnit, samo potem, kam datuser posted image

Koliko tega imate ve? torej
krožnikov
različnih kozarcev (pivo, belo, rdeče vino...)

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pripravljenost na goste
30.3.2007 22:39:37   
tinx
jest mam glih tok kot ti,pa saj nimam kakega hudega navala gostov ,tko da kr greuser posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2007 22:51:49   
eya
Mi imamo krožnikov po 12 komadov vsakih, kozarcev za sok ali vodo precej, kozarcev za belo in rdeče vino pa samo po 6. Aja, kozarcev za šampanjec iammo pa samo po 4, ker smo dva na otvoritvi kuhinje po nesreči razbiliuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu tinx)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2007 23:08:38   
pikica13
Mi imamo ene po 6 v stalni uporabi, druge za 6 (ki so bol tako tako), pa shranjene v omari za rezervo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2007 23:57:09   
Anonimen
V prejšnjem življenju sem imela vsega po 10komadov. Za mizo je šlo 8 ljudi. Dva servisa sta bla za vsak slučaj.

Sem pa imela vedno dva različna servisa, kozarce.... - enga bl za vsak dan. Enga tko za v nedeljo - oz. za tko k mi je zapasal mal lepše pogrnit mizo.

(odgovor članu pikica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2007 6:15:08   
Lunca1
Jaz imam servisa 14 komadov, je pa tamala ravno zadnjič en desertni krožnik razsula. Se nas pa mimogrede za mizo pojavi 7 oseb.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2007 8:19:36   
smrček
Pri nas imamo vsega po 6. Kadar nas je pa več, se pač malo prilagodimo beri: šampanjec postrežem tudi v kozarcih za rdeče ali belo vino.

Zanima me pa, kaj imate na zalogi za nenapovedane obiske od hrane?
Jaz imam na rezervi vedno zamrznjen kruh in panirane rakove klešče, v hladilniku se vedno najdejo rakovi repki, kaviar, kisla smetana za kakšno omakico... aja pa še kakšeno domače suho ali polsuho meso se najde. Grickalice so tudi obvezna zadeva, če že ne zaradi gostov, pa zaradi najuuser posted image .

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2007 8:48:27   
soncece24
Imam 2 servisa po 6 krožnikov, seveda različna user posted image user posted image kozarcev sem imela vsakih po 10 (za belo vino in rdeče), pa jih ni več kaj dosti ostalo user posted image imam 6 kozarcev za pivo, 5 za šampanjec (ja, mi res radi razbijamo user posted image user posted image ), za sok imam ful kozarcev, pa enih 15 "štamperlijev" za male hude domače pijačke user posted image Pa pribora mam ful - za 12 oseb za vsakdanjo uporabo, pa en tak bolj kičast solingenov pribor v kovčku z vsemi možnimi pripomočki za fine priložnosti.

Že en čas razmišljam, da moram res en lep servis za 12 oseb nabavit, da bo v stilu, pa kozarce moram nabavit nove, ker sva 15 mesecev vseljena, pa sva že pol vitrine razbila user posted image

Hrane pa za obiske nimam nikoli, če se ne najavijo. ajde, suha salama in kruh v zmrzovalniku, pa kak paradižnik se vedno najdejo, grickalic pa nimava nikoli doma, jih ne jeva. Obiski dobijo kavico pa kak deci do liter user posted image user posted image to mava pa res vedno na zalogi.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.3.2007 10:21:59   
Anonimen
Krožnike take "za goste"user posted image jih je 6, navadnih pa še 12. Kozarcev je dovolj. Itak pri nas nikol ne jejo. Edin kkšn narezek. Če pa povabim koga na kosilo pa sam kolege k so v dvojini oz. še z otroki. Za več pa nikoli ne kuham, jih niti nimam kam dat.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
31.3.2007 10:24:23   
rija
Jaz mam to kar dobro pošlihtano: solidno lahko postrežem 12 gostov....za vsak dan pa mam še en komplet za 6 oseb....

Ko pa nas je bilo več kot dvanajst, pa ruski bife in plastik fantastik in nobenega pomivanja user posted image

...vox populi...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.3.2007 10:39:49   
Marogica
Krožniki -12 + 6
jedilni pribor-12 za vsak dan, + 12 (darilo)
kozarci(razni)- se mi ne da šteti, v glavnem dosti
za belo vino(kelihi)-12
za rdeče vino(kelihi)-12
pivo-več kot 10
skodelice za kavo-ojoj, kar dosti, vendar malo enakihuser posted image
.....

Torej lahko postrežem nekje 12 ljudi naenkrat in to z enakimi "kosi" , vendar jih ponavadi ne, ker se mi zdi preveč dela. Ko pa je res velika družba pri nas, pa je enako, kot pri Riji-plastik fantastik

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.3.2007 11:05:21   
Anonimen
Imam samo pet stolov in kaj več kot toliko krožnikov niti ne rabim user posted image  user posted image

(odgovor članu rainbow)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
31.3.2007 15:02:10   
tulip
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

Imam samo pet stolov in kaj več kot toliko krožnikov niti ne rabim user posted image  user posted image

Jaz isto. Kozarcev za vino za vse, za sok pa trenutno samo še dva.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.3.2007 15:34:20   
kapica
Nimava na sreco nikoli toliko gostov. Imam pa dva servisa kroznikov za 6 ljudi (torej 12), kozarce imam vsakih po sest, skodelic za kavico tudi nekaj.
Glede nepovabljenih gostov, mi se na misel ne pride, da bi jim kaj za jest na mizo postavila.

Boljse stvari pa kr vsak dan uporabljam, ker se mi zdi pomembno da se midva v redu pocutiva in uporabljava to kar nama je vsec, zakaj bi nekaj samo za goste sparala. Se mi zdi skoda.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.4.2007 21:30:01   
rainbow
vidim, da imate večinoma kar fajn porihtanouser posted image user posted image
sploh rijauser posted image

definitivno si moram stvari dobavit, edini problem nastane, kam v naši mini kuhinji to dat.

nenapovedanih gostov pa mi tudi nimamo. če pa že, kavica je vedno, sok, kakšni keksi. alkohola pa pri nas bolj malo pijemo.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.4.2007 14:39:56   
Anonimen
NAVADNIH KOZARCEV IMAM OGROMNO - IKEA ZA MALE PARE PA FUL SO TRPEŽNI in to mam tavelike 4 deci ki so lahko tudi za pivo in tamanjše ki so cca 2 deci za sok ali vodo, pol imam pa še ene 12 kozarcev nekih farbastih modrih pa tko k sem jih dobil za razna darila, desertnih krožnikov imam ene 4 garniture po 6 komadov - so pač različni ampak če je folka dost se vsi porabjo. drugih krožnikov 2x po 6 komadov - različna servisa. šalc navadnih je velik - 3x po 6 pa še ene take brezvezne se valajo, to so za čaj pa belo kavo pa kakav pa to, za kavo talepih sn krožničkom 6 samo eni ročaj manjka user posted image , pol pa kozarcev za wiski in vino mam krisatalne po 6 kosov, pa še za šnopčka pa za likerje vsakih po 6, pa še neki se v kleti valja amapk redko sploh uporabljamo. ne pijemo alkiča :) niti ga ne ponujam na veliko.

sem pa za v novo bajto pri mercatorju pri prejšpni akciji nabrala po 12 zadev vsega tako da jeee!!!

edin pri bešteku mi škriplje, tam morm pa enkrat si umislit neki konkretnega.

(odgovor članu rainbow)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
4.4.2007 13:22:11   
Anonimen
Torej:

krožniki za vsakdanjo uporabo: 10 velikih, 10 globokih, 10 desetnih
krožniki za "praznike": 12 velikih, 12 globokih, 12 desrtnih
servis za kavo navaden: 6 skodelic in krožničkov
servis za kavo za "obiske": 6 skodelic in krožničkov
kozarci za belo vino:6
kozarci za rdeče vidno:6
kozarci za šampanjec: 8
štamprli: 6
kozarci za pivo: 6
3dl kozarci: 10
2 dl kozarci: 20
pladnji za servirat: 3 večji in 3 manjši
sklede za solato: 2
šalčke za puding: 6
šalčke za ledeno kavo: 6
grelna plošča za pod pladnje: 1
pribor: 18 žlic, 18 nožev, 18 vilic, 18 čajnih žličk
stolajo za serviete:1
košare za kruh: 3

Pa zaenkrat sva samo dvauser posted image . Imam pa jaz veliko familijo in ko pridejo na obisk nas je 10 za mizo+ še njegova starša je 12+bodoči član je 13user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
9.4.2007 8:05:42   
pearl
Smrček Tebi bi pa se bilo fajn povabit na obiskuser posted image .

Mi imamo tudi zelo malo stanovanje in k temu primerno je tudi manj velikih obiskov. Kaj več kot hladnih narezkov in peciva večjemu številu gostov ne strežem. Tako da imam samo malo več desertnih krožnikov, pa jedilnega pribora in kozarcev. Izjemoma pa tudi pripravim kaj toplega, takrat pa si dam duška in eksperimentiram, seveda za manjše število gostov.
Se pa vsi moji gosti morajo obvezno napovedati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.4.2007 0:55:27   
sneška_
Uh imam tega toliko da bi lahko eno mini trgovino odprla.Saj ne vem zakaj imam toliko.Mislim da naslednjih 10 let ne bom kupila nobenega krožnika   

Najdojenček

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.4.2007 3:09:26   
Anonimen
Vsega dovolj, da bi lahko imela gostilno. Uporabljam pa ne skorajda ničesar, ker nimamo skupinskih obiskov (beri: več kot 3 naenkrat).

(odgovor članu rainbow)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?