|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   priprava na porod
9.9.2005 16:45:27   
kepica81
Zivjo
Mene pa zanima, kako ste se pripravljale na porod?
meni je G nekaj pokazal, za dojenje in keglove vaje - da stiskas noznico.
lep pozdravcek
Neposredna povezava do sporočila: 1
   priprava na porod
9.9.2005 17:48:25   
cmokec
Jaz se nič ne pripravljam. Me pa zanima, kako se pripravljaš za dojenje?

(odgovor članu kepica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   priprava na porod
9.9.2005 22:36:48   
Marogica
Jaz se za oboje nisem kaj extra pripravljala, malo sem delala Keglove vaje, na dojenje pa nič. Bradavice sem si po porodu mazala z lanolinom in je bilo ok

(odgovor članu kepica81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   priprava na porod
9.9.2005 22:37:24   
pinkiponki
Jst mislim, da se ti ni treba pripravljat za dojenje, vsaj jst se nism pa dojim že 11 mesecev, doo 8. meseca sm jo skor samo dojila.
Lepo nosečnost in porod

(odgovor članu kepica81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   priprava na porod
9.9.2005 22:39:37   
Anonimen
Jaz sem tudi občasno delala Keglove vaje, okrog prsi pa nisem mogla nič šariti, sem imela preveč občutljive bradavice. Porod sem prestala brez šivov, dojim pa tudi zaenkrat uspešno. Mislim, da je bolj pomembna psihična priprava...

(odgovor članu kepica81)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   priprava na porod
10.9.2005 10:07:41   
daisy
Če te zanima organizirana vadba oziroma priprava na porod, potem ti pripoiročam tečaj Eve Horvat-Kuhar več inf. pa najdeš na zadnji strani revije Mama.

lp in srečno

(odgovor članu kepica81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   priprava na porod
10.9.2005 10:35:45   
daisy
test

(odgovor članu kepica81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   priprava na porod
10.9.2005 10:36:05   
daisy
test2

(odgovor članu kepica81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?