Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: priporočilo 29.4.2008 14:43:18
|
|
|
|
kristinaj
|
priporočljivo je 2x na dan..... naša ima ob petkih ribo, če je v varstvu, sedaj ko so prazniki in bomo doma pa ji jaz ribice ne bom delala, ker smrdi celo stanovanje potem...... naši je riba tudi ful všeč in jo je prvič pojedla kar zajeten kos...začeli smo z belo ribo, modre ji še nisem dala, ker se mi koščic ne ljubi čistit....
|
|
|
|
RE: priporočilo 29.4.2008 15:45:05
|
|
|
|
biga
|
Za meso je meni pediater svetoval 3x tedensko, ribe se pa izogibamo do prvega leta, ker ima alergijo na KML in je riba alergena. Drugače mu pa po moje lahko daš enkrat tedensko.
|
|
|
|
RE: priporočilo 29.4.2008 16:16:49
|
|
|
|
kaya2007
|
jaz ji ga večkrat kot 3x na teden ponavadi ne dam..ga tudi jaz ne jem tolikokrat.
|
|
|
|
RE: priporočilo 29.4.2008 20:57:43
|
|
|
|
baja*
|
naš je meso 2-3 krat na teden riba je bila ravno danes drugič na meniju in je ni maral čudno, prvič jo je pa zmazal
|
|
|
|
RE: priporočilo 29.4.2008 23:26:09
|
|
|
|
andie
|
Moja je meso tko4-5 tedensko.
|
|
|
|
RE: priporočilo 30.4.2008 10:15:12
|
|
|
|
Mayag
|
Kaj je pa lahko narobe če je meso većkrat na teden? Na kakšen način pa dajete meso? Jaz dam z zelenjavo, pa me zanima če ima kakšna idejo s čim lahko še ponudim meso.
|
|
|
|
RE: priporočilo 30.4.2008 15:24:30
|
|
|
|
*lenc@*
|
priporočljivo je 2x na dan. kje si to vidla?
|
|
RE: priporočilo 30.4.2008 15:25:15
|
|
|
|
*lenc@*
|
Za meso je meni pediater svetoval 3x tedensko enako
|
|
RE: priporočilo 30.4.2008 21:08:04
|
|
|
|
Naja30
|
Moja ga je 2-4x tedensko.
|
|
|
|
RE: priporočilo 30.4.2008 23:02:17
|
|
|
|
simona76
|
JOj, moja je pa čisto nora na meso (kmalu bo stara 1 leto). Samo da vidi meso, ali pa kakšne klobase...
|
|
|
|
RE: priporočilo 1.5.2008 20:11:08
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mayag Kaj je pa lahko narobe če je meso većkrat na teden? Na kakšen način pa dajete meso? Jaz dam z zelenjavo, pa me zanima če ima kakšna idejo s čim lahko še ponudim meso. ma mislim da ni glih dobro jest meso vsak dan...tudi za nas ne. js mu dam meso vedno z vsaj 1 zelenjavo, zraven pa še: ali krompir, ali riž, polento, proseno kašo, kus kus,.......
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: priporočilo 2.5.2008 16:03:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* naš je meso 2-3 krat na teden V povprecju tu nekje, se mi zdi. Ribo pa enkrat na teden.
|
|
|
|
RE: priporočilo 3.5.2008 16:33:39
|
|
|
|
ULLA K
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Za meso je meni pediater svetoval 3x tedensko enako tudi nam je svetoval enako, 1x na teden pa lahko meso nadmestimo z rumenjakom
|
|
|
|
RE: priporočilo 3.5.2008 22:45:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ULLA K IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Za meso je meni pediater svetoval 3x tedensko enako tudi nam je svetoval enako, 1x na teden pa lahko meso nadmestimo z rumenjakom Enako.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.