Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: priporočilo za psihiatra (depresija&noseč... 19.2.2009 23:17:12
|
|
|
|
Miam
|
pa kakšen drug nasvet? kako ste se odločile za nosečnost ob že obstoječi depresiji?
|
|
|
|
RE: priporočilo za psihiatra (depresija&noseč... 20.2.2009 11:04:44
|
|
|
|
tojeto1
|
Poznam kar precej primerov takšnih nosečnic, pa sploh ni problema glede otroka in sočasnega jemanja zdravil - sicer se nosečnost bolj pogosto spremlja - treba to povedat ginekologu in psihiatru. Mal se problem pokaže pol, ko otrok pride ven, še posebno če nima podpore partnerja (svojih staršev). Glede priporočil, poznam za Ljubljano dr. Mojca Dernovšek, dela na polikliniki, Njegoševi. Je res skulirana ženska. Upam, da sem vsaj malo pomagala.
|
|
|
|
RE: priporočilo za psihiatra (depresija&noseč... 20.2.2009 11:18:30
|
|
|
|
Miam
|
tojeto1 - hvala za informacijo .
|
|
|
|
RE: priporočilo za psihiatra (depresija&noseč... 21.2.2009 11:16:28
|
|
|
|
naia
|
Miam, povej prijateljci, da hormoni med nosečnostjo drugače delujejo, sama sem bila 5 let na AD, ko sem zanosila, sem jih opustila in "zdržala" nosečnost brez AD, seveda s pomočjo svojih najbližjih, se mi zdi, da ti nosečnost da več energije in moči, po porodu se je pa poslabšalo in sem nadaljevala z AD-ji...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?