Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
printerju se je zmešalo 16.1.2008 12:39:01
|
|
|
|
Grofica
|
še včeraj sem printala vse normalno,zdej pa mi na zaslonu na printerju napiše : vgrajena je rabljena črna kartuša,za nadaljevanje pritisnite ok. vgrajena je rabljena tribarvna kartuša.... ok,pritisnem ok in napiše,da je pripravljen. ko pa hočem kaj skopirat,mi napiše,da papir ne ustreza nastavljeni velikosti ali nekaj takega. sem povsod naštimala na A4,na samem printerju in v datoteki pri nastavitvi tiskanja,... kaj še lahko ?? ko pa dam en dokument,da mi sprinta mi spodaj desno na skrinu napiše,da tega dokumenta ni mogoče natisniti,... heeelllpppp!!!
|
|
|
|
RE: printerju se je zmešalo 16.1.2008 17:39:23
|
|
|
|
Anonimen
|
To ti dela pri vseh dokumentih ali samo pri enem? Lahko, da je dokument zaščiten za tiskanje. A računalnik si že reštartala? Mogoče bi morala ponovno inštalirati tiskalnik.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.