|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   primorke pomoč
28.3.2005 10:33:47   
TIMMI
kje greš v tunel,da prideš ven v Portorožu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   primorke pomoč
28.3.2005 10:41:47   
Anonimen
Hmmmm me je sram:ups:še nikoli nisem šla:ups:čakaj da hčere vprašam;)

(odgovor članu TIMMI)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   primorke pomoč
28.3.2005 10:44:07   
Anonimen
V Strunjanu se gre v tunel sam ne vem kje:zmeden:boš morala kakšnehga domačina vprašat:ups:

(odgovor članu TIMMI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   primorke pomoč
28.3.2005 10:44:27   
spacey
V tunel greš v Strunjanu, cca. 100m za avtobusno postajo zaviješ levo in mislim da je označeno s tablo za kolesarje, ker je kolesarska pot. :)

Lp

(odgovor članu TIMMI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   primorke pomoč
28.3.2005 10:45:42   
Anonimen
Oj spacey ti pa krepko zamujaš z deložacijo:)-:)-:)-

(odgovor članu TIMMI)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   primorke pomoč
28.3.2005 10:46:06   
spacey
Hmmm..ti ti neva6, kako ne veš kje je to?!?! Sramota za primorko! 8) :)-:)-:)-

(odgovor članu TIMMI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   primorke pomoč
28.3.2005 10:47:09   
spacey
Jutr bo, če ne pa pojutr...sva se tko zmenla in to je bilo zadnje pogajanje. :)-:)-:)-

(odgovor članu TIMMI)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   primorke pomoč
28.3.2005 10:49:15   
Anonimen
Ja no če pa nikoli nismo šli čez tunel čeprav ga smo imeli skoraj pred nosom in so šolarje vedno ,ko je bil športni dan tam vlekli,samo da jaz nisem šla z njimi:)-
No no kr pogajajta se se bo že naveličal in se odločil:)-

(odgovor članu TIMMI)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   primorke pomoč
28.3.2005 10:51:26   
spacey
Ne, nč pogajanja več, to je blo zadnje in tko mora bit, pa če mu je prav al pa ne!

(odgovor članu TIMMI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   primorke pomoč
28.3.2005 10:53:04   
Anonimen
:)-:)-:)-:)-:)-:)-
jutriiiiiiiiiiiiiiiiiii:)-

(odgovor članu TIMMI)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   primorke pomoč
28.3.2005 15:07:05   
india
Sem sicer prepozna za odgovor, a res je, čudno da jaz, Štajerka vem, ko Neva ne ve:)-:)-:)-:)-:)-, vendar,...a je sčiščen ta tunel??? MI smo hoteli enkrat pred leti skozenj, pa je bilo vse zaraslo z nekimi vejami in smo se raje obrnili!:bravo::bravo:

Ja, Spacey, da ti ne čakaš 1. aprila????:)-:)-

(odgovor članu TIMMI)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   primorke pomoč
28.3.2005 20:00:39   
Anonimen
Kako se do tunela pride, so že napisale, jaz lahko dodam še to, da je lepo prevozen, vendar le kot pešpot, za motoriste oz. kolesarje.
Pred njim je še eden, ki z Jagodja pripelje v Strunjansko dolino.

(odgovor članu TIMMI)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   primorke pomoč
28.3.2005 21:24:37   
lin
TIMI,greš v Strunjan in zaviješ v avtokamp in pol iz avtokampa je potka(cestica) ki pelje do tunela,ko se pa konča tunel samo ravno in prideš do Avditorija pol pa še malo ravno in si v centru,upam da si razumela,če ne mi piši na privat!

(odgovor članu TIMMI)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?