Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: primeren čas za nakupovanje 17.8.2011 15:32:34
|
|
|
|
shushu
|
midva sva kupovala praktično skozi vso nosečnost, vsak mesec nekaj, vsaj kar je večjih izdatkov, da so se stroški razporedili, če bi čakala do konca bi me kap
|
|
|
|
RE: primeren čas za nakupovanje 17.8.2011 15:34:27
|
|
|
|
naja17
|
11.3.11 sem imela rok, prvi nakup in sicer vozek, je bil 11.1.11, sem pa imela seznam kaj potrebujem, v primeru, če bi kej prehiteval, da bi blo pač mojmu jasno ...
|
|
|
|
RE: primeren čas za nakupovanje 17.8.2011 15:58:31
|
|
|
|
maycy
|
no ker ene pravijo da u 6 mesecu ali počakati usaj do 7 meseca...mene je pa toliko bolj strah da ne bi nakupovalo potem pa bi šlo kaj narobe...sem pa v 23 tednu nosečnosti...to je 6 mesec? (na netu sem zasledila da je 23t- 27t=6 mesecev, to drži?)
|
|
|
|
RE: primeren čas za nakupovanje 17.8.2011 17:14:57
|
|
|
|
Pigy
|
Počasi sem začela nakupovat, ko sem bila v 7 mesecu nosečnosti. Je pa res, da sem veliko stvari dobila, tako da niti nisem rabla velik skakat okoli
|
|
RE: primeren čas za nakupovanje 17.8.2011 17:32:18
|
|
|
|
lily7a
|
Ojoj :D jaz sem začela z cotkami že okrog 12,13 tedna tako da sedaj ko sem 19 teden mam že skoraj vse za št. 56 :) voziček in kinderpet sva kupila v 17 tednu.. Mislim da je pametno da si razporediš stroške skozi vso nosečnost nasploh če nimaš ne vem kakšne super plače. Kasneje naju čaka še urejanje sobe in še ene sobe in kasneje stanovanja, zato pa sva te stvari kupila že kar hitro...
|
|
RE: primeren čas za nakupovanje 17.8.2011 17:34:41
|
|
|
|
lily7a
|
P.s - lahko je kaj narobe tudi v 9 mesecu, tako da če razmišljaš o tem pol bi blo najboljš da kupiš stvari ko se otrok rodi... Jaz sem začela po nuhalni, kjer se tudi končajo tisti najbolj kritični tedni..
|
|
RE: primeren čas za nakupovanje 17.8.2011 18:00:09
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: maycy uprašala bi vas kdaj ste ve, ko ste bile ali ste noseče nakupovale stvari za malčka? Po morfologiji - najprej voziček in nekaj cunjic, potem pa vse po spisku
|
|
|
|
RE: primeren čas za nakupovanje 17.8.2011 18:02:35
|
|
|
|
Tutan
|
Aja, pa to sem želela dodat - da sem jaz pri prvem nakupu cunjice tudi razmišljala, če ne malo prehitevam .... potem se pa ustavit nisem mogla . Je pa fino, da si narediš spisek osnovnih pomembnih zadev, pa najprej tisto, potem pa še cortkane dodatke, drugače te kar malo zanese (no, vsaj mene je... )
|
|
|
|
RE: primeren čas za nakupovanje 18.8.2011 15:08:19
|
|
|
|
maycy
|
ja mate prou...na nuhalni so rekli da je use ok...da imam zlo dobre rezutate...je pa res da o negativnih stvareh ne smemo razmišljati...je pa res, da nas je strah in da raje pomislimo na kaj slabega kot pa na kaj dobrega....TUTAN hehe ta je dobra...ti vrjamem sej tga je mene malo strah:D se mi zdi da ko bom začela da se ne bom mogla ustavt...se zapufala:D hehe.....šalo na stran:) moja sestrična je rekla da ima veliko stvari tako da mislim da se bom obrnila kar najno....saj je use tako drago da je kr groza...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?