Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
primarna in sekondarna sterilnost 12.4.2005 14:58:49
|
|
|
|
pika74
|
primarna st. Ženska, ki ne more imeti otrok. sekundarna st. Ženska je že bila noseča, pa v drugo ne more zanositi. Mislim, da je tako:)
|
|
|
|
primarna in sekondarna sterilnost 12.4.2005 14:59:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ena od definicij: sterilnost - nesposobnost razmnoževanja: o sterilnosti ženske govorimo, če ne zanosi po enem letu normalnih spolnih odnosov,sterilnost moškega pa je lahko sekrecijska (zaradi motenj ali odsotnosti spermatogeneze) ali ekskrecijska (zaradi zaprtja semenskih poti); žensko sterilnost lahko povzročijo motnje v delovanju hipotalamusa ali hipofize ali pa obolenja genitalnih poti (npr. zaprtje jajcevodov po vnetju); /če ženska pred nastopom sterilnosti ni bila noseča, govorimo o primarni, v nasprotnem primeru pa o sekundarni sterilnosti/
|
|
|
|
primarna in sekondarna sterilnost 12.4.2005 15:06:19
|
|
|
|
billa
|
aha, zdaj vsaj vem zakaj sem primarna;)
|
|
|
|
primarna in sekondarna sterilnost 12.4.2005 15:49:45
|
|
|
|
Sisy
|
v bistvu je razlika samo v tem a si že bila kdaj noseča al ne...če si bila potem si sedaj sekundarno sterilna,če pa še nikoli nosečnosti ni bilo, gre pa za primarno sterilnost
|
|
|
|
primarna in sekondarna sterilnost 12.4.2005 15:54:24
|
|
|
|
emaa
|
a zato sem jaz sekundarno sterilna. Sem pa klicala sestro na GK in je bla tko zaposlena, da je kaj. V glavnem, ne nobenega ne moti, če grem drugam na laparo, saj sprejemajo paciente iz vse Slovenije:zmeden:. Pol ko imam operacijo za sabo, oz. dobim termin, pa kličem za nov date, da dobim klomifen. Delajo pa do 15.7., sem vse vprašala, kar se je dalo, samo časa ni blo omenit, da lahko drugič povejo, da moraš UZ prej naredit. Bi me pa verjetno čez telefon usekala, če bi ji to rekla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?