|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prilagojeno mleko- katero?
2.7.2006 11:50:34   
Nej
Mene pa zanima katero prilagojeno mleko uporabljate za mešanje raznih LINOTOV.
Aneja še sicer vedno dojim ampak svojega mleka nimam dovolj, da si bi ga še črpala (si ga nikoli nisem, me je spil), pa bi mu rada začela pripravljati bolj sitostne in lahke večerje in ne vem katero prilagojeno mleko je za to najboljše.
Aja še to je katera začela s čokolinotom pred 8 mesecem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prilagojeno mleko- katero?
2.7.2006 12:12:02   
tulip
Mi smo začeli kašice mešat kar s Pregominom zaradi atopičnega dermatitisa, ko pa se je izkazalo, da ni alergičen na kravje mleko, pa sem kupila Milumil 3. Je imel že več kot 8 mes.
Čokolinota mu pred 8mes nisem dajala, še zdaj ga dobi redkokdaj.user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.7.2006 14:16:05   
Anonimen
Hipp 3 z okusom vanilije. Brez posebnega razloga.

Pred osmim meseem je iz družine Lino jedla Medolino in Rižolino, Čoko pa šele potem.

(odgovor članu Nej)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.7.2006 14:56:51   
Jančika_
Jaz sem kupovala kašice, ki že vsebujejo prilagojeno mleko in se jih meša z vodo. Se mi je zdelo najbolj simpl. Po koncu dojenja pri 8 mesecih pa je do enega leta pil Hipp, najbolje se je obnesel probiotični (drugače je težko kakal).

Aja, Čokolino sem mu dala prvič pri kakšnem letu, pa ga ni hotel. Še dobro, ker se je kasneje izkazalo, da ima alergijo na kakav.

< Sporočilo je popravil Jančika -- 2.7.2006 14:57:59 >

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.7.2006 16:51:05   
Anonimen
Jaz sem tudi kupovala kašice, ki se jih samo z vodo zmeša, ker že vsebujejo mleko v prahu. Kljub temu, da je otrok bil na prilagojenem mleku.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.7.2006 17:13:49   
NRMM
Tudi jaz kupujem kašice,katere se mešajo z vodo, drugače pa uporabljam comformil in ga imam namen do prvega leta, potem pa dobi samo kravje mleko.
Drugače pa gris, špinačo ipd pripravljam z kravjim mlekom.

S čokolinom pa bomo počakali do 8 meseca.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2006 15:43:10   
pat
humana 1 ali 2;
čokolino ne pre, poskusi rižolino, frutolino, bebi kašice so zbannami al slivami, po 6. meseceu obstaja lino-straccitela.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?