|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prijemanje igrač
21.2.2005 14:54:06   
BONI*
Hojla!
Zanima me,kdaj so začeli vaši:duda:segati po igračah oz. jih prijemati? Luka igrače samo gleda in sem pa tja z rokico proti njim zamahne, zanimivo pa mi je, da kadar kadar pa stojiva pred ogledalom, pa se prav veselo rokuje z fantkom na drugi strani ;)

Moram pa povedati, kj pa že en teden dobro obvlada. Iz trebuščka se zna obrniti na hrbet:bravo:

Lp, Boni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prijemanje igrač
21.2.2005 14:58:55   
Anonimen
Naš je rojen en teden kasneje pa igrač še ne prijema, sva se ravno včeraj igrala. No, prime že, ampak slučajno.
Kako pa se je obračanja naučil? Si kaj vadila ali se je zgodilo slučajno?
Koliko pa se že kaj oglaša?
Naš pri nasmešku malo zagruli (grrr se sliši, pa tak grleni "r" je), drugače pa ne oblikuje še nobenih samoglasnikov ali česa podobnega glasovom.

(odgovor članu BONI*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   prijemanje igrač
21.2.2005 15:00:11   
Magi*
bravo za Lukca za obrat na hrbet!!!:bravo::bravo:
najbrž bo vsak čas zečl tudi prijemati igrače, prej jih pa samo udarjajo in se jih dotikajo. mislim, da je tudi opazovanje "fantka" v ogledalu kar pravočasno. šele kasneje ugotovijo, da so stvari, ki jih vidi v ogledalu v bistvu pred ogledalom. najbrž ne bo več dolgo, ko vas bo presenetil z novimi spretnostmi.

jaz pa Zarjo komaj zdaj začenjam na trebuščka polagat, ker je prej vedno bruhnila, ko sva poskusili. glavico pri tem noče dvigovat, dviguje pa rito:zmeden: pa ji rito dol potisnem - pa je takoj nazaj v zraku. ko jo imam pa na rami (za kupčka podret), takrat pa glavo pokonci drži.
igračke za zdaj opazuje (in se z njimi pogovarja) pa mal proti njim maha z rokicami.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prijemanje igrač
21.2.2005 15:12:32   
asso
Pri nas je :duda: začela večina teh stvari pri nekje 2,5 mesecih. Počasi je začela stegovati rokice proti igračkam in vedno več, vedno več dokler ji ni uspelo kaj prijeti. Najprej je začela prijemati robčke, krpice, plenice, majčke... To kar ji je uspelo. Igrače lahko kašne tanjše...
Vedno več daje tudi v usta, vse kar ji pride pod roko je v ustih. Ali je to majčka, ali brisačka, plenička, čeveljček... vse mora poskusiti. Danes je celo lizala hladilno kremo (embalažo) :)-:)-:)-

Počasi bo tudi Lukec vse začel.
Naša se je tudi že preobrnila. Pa danes sem jo imela na blazini na tleh in kar naenkrat je zlezla na parket. Kako:zmeden: nevem, ker sva s tatijem poležavala po kavču in ona se je sama zabavala.

Iz dneva v dan boš opazila spremembe.

Pa počasi bo začel opazovati rokice... to je tudi zanimiva reč.

Lp asso

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prijemanje igrač
21.2.2005 16:33:43   
Lunca1
Naša tudi dela podobne stvari, malo gruli in se pogovarja, se tudi na glas zasmeji (redko), tudi gleda punčko v ogledalu, pa tudi že opazi da so copate tudi na drugi strani:). Kravce ji pa niso preveč všeč, to ji še ne gre, čeprav jih je že bolje delala. Zdaj pa mal štrajka.

Lp Lunca

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prijemanje igrač
21.2.2005 17:05:51   
Lunca1
Aja, naša prijema plenice, slinčke, ropotuljico pa samo če ji jo ti nastaviš k roki.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prijemanje igrač
21.2.2005 18:54:33   
Bib
Moja Lara prijema vse kar ima pri rokicah (dekca, dudka..), stara je pa dobre tri mesece.
:sloncek:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   prijemanje igrač
21.2.2005 20:01:57   
dunja1
Moj misek je zacel stegovati rokice za igracko pri 2,5 mesecih,pri treh pa jo je ze tudi dlje casa drzal v roki in se z njo igral.
Poznam pa puncko,ki je zacela prijemati sele pri 5 mesecih,pa je tudi v redu.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   prijemanje igrač
21.2.2005 21:16:10   
Tinca7
Tudi Lara v usta zatlači vse kar najde:)-. Včasih me je kar malo strah, ker si nekatere stvari tako močno rine v usta, da se ji velikokrat močno zaleti, potem pa JOOOOOOK:((.
A jih ni luštno gledat kako se razvijajo9nebesa:bravo::sloncek:. Ravno danes je zagledala Badija:kuza:, in se mu tako močno nasmehnila, še bolj vesela pa je, ko jo začne lupčkat - kar vriska!

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   prijemanje igrač
21.2.2005 21:21:17   
BONI*
Kako se Luka obrača: to zgleda takole. Dam ga na trebuščka (mimo grede, kravice že zelo lepo pase), potem pokrči eno nogico, se opre na koleno in odrine, istočasno se odrine tudi z rokico na isti strani in hop - že smo na hrbtu. Ritke pa prav posebej ne dviguje v zrak.
Drugače pa z rokicami prijemlje pleničke,slinčke in oblekice in jih nosi v usta, če pa tega ni, so pa dobri tudi prstki- prav zaprav so ti najboljši NJAM, NJAM. Zadnjič mu je pa na previjalni slučajno uspelo prijeti za nogico in potem jo je prav hecno k sebi vlekel:)-

Na kar je pa mami tudi zelo ponosna pa je to, da zna zaspati v posteljici z malo jokca v max. 10 minutah in že parkrat mu je uspelo prespati celo noč.

Lp, Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   prijemanje igrač
21.2.2005 21:25:47   
BONI*
A ja, zelo je tudi zgovoren, smeji se predvsem zjutraj, ko je naspan,občasno se mu uspe zasmejati tudi naglas- to je pa še posebej hecno, ker je podobno nekakšni mešanici lajanja in kašljanja:)- , nasmešek pa raztegne čez cel obraz:love:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   prijemanje igrač
21.2.2005 22:41:28   
Pika10
Moj je tudi en teden starejši pa je ravnokar začel bolj intenzivno boksat igračke, obrne se pa še ne. Čudno da že boksa glede na to da skoz samo spi.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?