|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prijavljanje na OP
16.5.2005 9:26:13   
Urska61
Punce!

Že pol ure se poskušam prijaviti na laparoskopijo in histeroskopijo, pa ne dobim zveze. Čist sem že živčna, ker me je kar malo strah. Ali ste ve tudi imele težave pri naročanju?

Urška61
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prijavljanje na OP
16.5.2005 9:30:09   
naja78
pokliči v postojno,ali pa bodi vztrajna.v postojni je cca 1 mesec čak.dobe,do 6 tednov.v lj je več.pa sporoči,ker se jaz tudi nameravam v kratkem.:miska:

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prijavljanje na OP
16.5.2005 9:36:11   
Urska61
Ne vem, če lahko grem s to napotnico, ki sem jo dobila v LJ, v Postojno. Kaj mislite? Saj bi raje šla v Postojno, ker v Ljubljani nimam najboljših izkušenj.

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prijavljanje na OP
16.5.2005 9:55:25   
Vilma
Seveda greš lahko s to napotnico v Postojno. Lahko tudi v Maribor, če želiš.
Pozdravček :rozica:
Vilma

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prijavljanje na OP
16.5.2005 10:00:04   
Sisy
čau,

jst grem v četrtek na laparo in histero v Postojno....Prijavila sem se konec februarja in sem dobila datum 19.maj tko da se tud v Postojni ne čaka prav malo....

Drugače pa mislim (nisem sigurna) da naročanje na GK v Lj poteka od 10.ure dalje...aja pa ker sem bila enkrat osebno tam sem videla da je sestra za naročanje ful "leteča" pa da je dostkrat ni notr....

pa še tko je v Ljubljani-najprej dobiš številko (neko svojo zaporedno številko) in ti naročijo da jih moraš poklicat 1.dan naslednje menstruacije,povedat svojo zap..številko in te šele takrat naročijo....

pa vso srečo

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prijavljanje na OP
16.5.2005 10:07:43   
Urska61
Sisy, držim pesti za tebe. Jaz sem dobila datum 23. 6. Me je kar strah, pa tebe? Ali si ti tudi morala KT jesti prej?

Urška61

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prijavljanje na OP
16.5.2005 10:10:25   
Sisy
ne jaz nisem jedla prej KT ampak sem si mogla natančno zračunat kdaj bo M prišla v maju....k sreči mam redne menstruacije tko da ni blo panike...

Drugače me je pa že kar strah saj je to že čez 3 dni...:zmeden2:

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   prijavljanje na OP
16.5.2005 10:32:53   
gaja17
Pozdravljena!
Jaz sem bila na operaciji v Trbovljah in sem čakala le dober mesec! Lahko pokličeš naštevilko 03/5652537in vprašaš! Lp

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   prijavljanje na OP
16.5.2005 10:34:31   
emaa
jaz sem šla v Trbovlje z napotnico iz LJ, pa je blo ravno tako dobro. Sisy ne se bat, če ne me pa poklič, ni se za bat operacije

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   prijavljanje na OP
16.5.2005 10:37:12   
emaa
v trbovljah sem dobila termin čez 14 dni po klicu

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   prijavljanje na OP
16.5.2005 10:42:46   
Sisy
tnx Ema;)

Ma ni me tok operacije strah kokr mi je smotano to da bom mogla bit še notr kakšen dan, dva...Saj veš drugo okolje,pa klistir pa bolnišnična hrana :((((...

Drgač mam pe že zdej tok laufarije pred operacijo da mi je prov žal da sem vprašala če morm met kaj s sabo...tko da sem mogla danes že v laboratorij,popoldne mam EKG... Sam krvne skupine mi pa ne morjo določit v zdravstvenem domu tko da upam da me ne bojo v postojni "napizdil2 ker je ne bom vedela.... (pa mi je dr.grmek rekel da naj bi jo "kao" vedela)....

Mal se mi neumno zdi sam to da večini naredijo vse preiskave pred operacijo jaz moram pa tkole laufat okrog....Sej če ne bi tok spraševala pa drezala mi verjetno ne bi blo treba....;)

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   prijavljanje na OP
16.5.2005 10:43:31   
Skorpija
Neizmerne težave... Ne sejiraj se, tudi to je birokracija...

Vso srečo!!!!!:miska::miska::miska:

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   prijavljanje na OP
16.5.2005 12:48:19   
Vilma
Če te je strah klistirja, se sščisti sama doma en dan prej. Ali s čajem ali z odvajalnimi tabletami. To je enako dobro kot klistir, verjemi mi.
Ko sem bila jaz na lapro, so mi dali en dan prej dve odvajalni tabletki in potem sem to uredila doma ;)

Želim ti vso srečo.
Pozdravček :rozica:
Vilma

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   prijavljanje na OP
16.5.2005 15:51:25   
anajmad
V Lj ti naredijo preiskave prvi dan,ko si not(že to je en velik plus).Čakaš pa tako:dobiš napotnico od svojega osebnega g. in moraš iti na UZ operaterju.In če naletiš na enga,ki ga vsi ful hvalijo in dost hodi po seminarjih,čakaš 7 mescev.Mislim,da so v drugih bolnišnicah tud v redu,sam zdej je mal kriza,ker bodo dopusti:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
en lp:morje:D.

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   prijavljanje na OP
16.5.2005 23:37:44   
Pikipoki
Jaz sem Trboveljčanka in ti tako kot nekatere predhodnice predlagam laporo in histoskopijo pri nas.
Jaz sem morala počakati samo na naslednji ciklus in so me takoj operirali.

Večkrat prebiram te vaše poste, kako dolgo čakate in ne morem verjeti.:( Pri meni je šlo zelo hitro. 5. avgusta dejstvo, da še nisem noseča, potem slab možev spermiogram, konec septembra pa že operacija.

LP

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   prijavljanje na OP
16.5.2005 23:40:38   
Pikipoki
In še glede klistirja. tudi mene je bilo malo strah. pa so mi dali popoldne tisto tekočino (klistir) in liter donat vode (sestra je rekla, da moram popiti cel liter:zmeden:). Jaz sem že po kozarcu vode letela na stranišče. Ena v drugi sobi pa je vse spila in potem bila res boga.
Meni ni bilo nič strašno. Pač zavijanje in spraznenje ...:)-

LP

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   prijavljanje na OP
17.5.2005 6:42:31   
emaa
pikipoki to je odvajalo, s klistirjem te pa spucajo oni, noter našopajo, pa res ni hudega

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   prijavljanje na OP
17.5.2005 13:23:34   
Pikipoki
Mene niso nič z vodo. In tudi druge niso dobile nič drugega, pa smo druga za drugo res letale na WC ...

LP

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?