Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prijavit, ker ni računa? 12.8.2009 22:58:59
|
|
|
|
travica
|
Po končanem delu fasade, nam je mojster gnjavil, da naj mu plačamo po predračunu in bo kasneje izstavil račun. Plačala sem 500 € manj, ker bi še moral prit nekaj popravit in ker sem čakala na original račun. MOjster se več ne javi, ne oglasi na telefon, ne regira na pisma... Dejansko je v plusu več kot 500 €, ker ni izstavil računa in ni odvedel davka. Plis nasvet, kako naj ukrepam, kam ga naj prijavim,..., ker račun potrebujemo zaradi garancije na fasado. (pa še tistih 500 € mu ne bi plačala, ker je naračunal več površine, kot je dejansko). Joj kak sem jezna
< Sporočilo je popravil travica -- 12.8.2009 23:10:47 >
|
|
|
|
RE: prijavit, ker ni računa? 12.8.2009 23:32:58
|
|
|
|
tailor
|
mi smo tudi imeli slabe izkušnje tako da ne vem če ga boš še sploh najdla oz. dokazala .
|
|
|
|
RE: prijavit, ker ni računa? 13.8.2009 0:09:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Račun ti mora izstavit 8 dni po opravljeni storitvi. Storitev je bila opravljena, popravit mora malenkosti, te po mojem lahko šteješ kot reklamacijo. Jaz bi naredila naslednje: poslala bi mu pismo z naslednjo vsebino: - vse kar je bilo do sedaj narejenega (kratek, jedrnat opis opravljenega dela, potek dogodkov) - vse kar še mora narediti in mu za to dala nek rok (npr. 10 dni) - zahtevo po izstavitvi original računa. - dejstvom, da bom prisiljena zadevo predati davčni inšpekciji (ta ima načez DDV - nimajo radi, če se davkov ne plačuje) in ZPS, če zadev ne bo uredil kot je potrebno.
|
|
|
|
RE: prijavit, ker ni računa? 13.8.2009 6:03:35
|
|
|
|
azik
|
Bravo Ankica se strinjam s tabo.
|
|
|
|
RE: prijavit, ker ni računa? 13.8.2009 8:06:34
|
|
|
|
urška76
|
Pa ne pozabi mu poslati priporočeno s povratnico. Da točno veš, kdaj je dobil.
|
|
|
|
RE: prijavit, ker ni računa? 29.8.2009 20:50:38
|
|
|
|
19uf73
|
kera firma pa je to? da se zaščitimo če bi slučajn obiskal katero od nas
|
|
|
|
RE: prijavit, ker ni računa? 29.8.2009 21:08:35
|
|
|
|
CatJa
|
A ste mu vsaj na TRR nakazali? Da je zadeva dokazljiva.
|
|
RE: prijavit, ker ni računa? 31.8.2009 23:54:22
|
|
|
|
travica
|
ja, nakazali na trr je pa Rifas iz MS
|
|
|
|
RE: prijavit, ker ni računa? 1.9.2009 13:34:04
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: travica ja, nakazali na trr je pa Rifas iz MS rifas? kdo pa ima to firmo?
|
|
RE: prijavit, ker ni računa? 7.9.2009 20:43:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: travica ja, nakazali na trr je pa Rifas iz MS rifas? kdo pa ima to firmo? Izkaznica Polno ime: GRADBENE IN GOSTINSKE STORITVE, RAJMUND LEOPOLD S.P. Kratko ime: RIFAS-FASADERSTVO IN SLIKOPLESKARSTVO, RAJMUND LEOPOLD S.P. Matična št.: 1905716 Davčna številka: 71303022 ID številka za DDV: SI71303022 Transakcijski račun: Organizacijska oblika: Podružnica s. p.
|
|
|
|
RE: prijavit, ker ni računa? 7.9.2009 21:03:37
|
|
|
|
ajtim76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Račun ti mora izstavit 8 dni po opravljeni storitvi. Storitev je bila opravljena, popravit mora malenkosti, te po mojem lahko šteješ kot reklamacijo. Jaz bi naredila naslednje: poslala bi mu pismo z naslednjo vsebino: - vse kar je bilo do sedaj narejenega (kratek, jedrnat opis opravljenega dela, potek dogodkov) - vse kar še mora narediti in mu za to dala nek rok (npr. 10 dni) - zahtevo po izstavitvi original računa. - dejstvom, da bom prisiljena zadevo predati davčni inšpekciji (ta ima načez DDV - nimajo radi, če se davkov ne plačuje) in ZPS, če zadev ne bo uredil kot je potrebno. Spodaj pa še napišeš:" V primeru, da se pismu ne boste odzvali bom obvestila tržno inšpekcijo, katera bo izdala odločbo o dokončanju posla." In v primeru, da se ne javi to tudi storiš, pa ga bojo že oni najdli.... nč bat O izvedbi del pa verjetno nista podpisala pogodbe. Lahko mi pišeš na ZS.
|
| Stran: [1] |
otrokv3sn4katera je bila njegova prva beseda?ata (
27%)
mama (
33%)
ej (
2%)
ne (
11%)
cist nekaj drugega :) (
27%)
Število vseh glasov: 45Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!