|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prijava v več vrtcev?
11.4.2006 13:47:13   
alfa
Lani v jeseni smo oddali prijavo v vrtec, ker je povpraševenja ogroooomnooo malce  dvomim, da bomo sprejeti. Ali je katera oddala prijavo v več vrtcev? Vem, da pozno sprašujem, sem že pred nekaj časa razmišljala o tem pa potem na to čisto pozabila. Pač emšouser posted image .
LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prijava v več vrtcev?
11.4.2006 13:58:39   
darjatimci
Mi smo dali vloge v tri vrtce.Imeli smo srečo in v enem dobili prostor in to celo med letom.

(odgovor članu alfa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2006 14:10:03   
Naja31
JAz sem dala v dva.
še čakamo na odgovor.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2006 14:18:04   
bskrle
V 3, ti povem smo imeli lani norišnico maja.
V enem so obe zavrnili, v enem bi vzeli ta veliko, v drugem pa ta malo. Potem sem obe lahko vpisala v drugi vrtec, naknadno pa so mi iz vrtca, kjer so obe zavrnili sporočili, da ju lahko vpišemo. Tako sem ju izpisala in vpisala v željeni vrtec. user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2006 17:28:57   
Marogica
Jaz sem ta manjšega vpisala v 2 vrtca. Enega blizu doma, drugega blizu službe. Dali so nas na čakalno listo.  Najprej sem dobila odgovor od bližjega domu, naslednji dan pa od ta drugega.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.4.2006 17:37:22   
Katrin
Mi smo oddlali vlogo v dva vrtca...

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2006 16:05:26   
Anonimen
A je to stalna praksa, da otroka vpišete v več vrtcev?
So to različni vrtci ali samo različne enote (je treba v različne enote posebej vpisovat?)?
Mi se gremo maja vpisat, čeprav sploh še ne vem, ali ga bom dala v vrtec in kdaj user posted image

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.4.2006 16:31:21   
KODA
Jaz sem dala v 3 vrtce prošnjo.Ko sem bila v tistem sprejeta,v katerega sem želela,sem drugod odpovedala prijavo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.4.2006 17:06:58   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: someone

A je to stalna praksa, da otroka vpišete v več vrtcev?
So to različni vrtci ali samo različne enote (je treba v različne enote posebej vpisovat?)?

V bistvu pri nama to ni bil namen, ker pa v "prvem" vrtcu ni bilo prostora in so nas dali na čakalno listo, sva ga še vpisala v drugega, kjer pa tudi ni bilo prostora. Sva ga pa vpisala ca. 5 mesecev pred predvidenim začetkom obiskovanja vrtca.
Je šlo pa za dva različna vrtca in ne različni enoti.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?