Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prijava poroke v župnišču... 26.2.2007 9:02:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva nisva nič plačala. Sploh nisva pomislila, da bi lahko kaj stalo to. Res pa je, da se kake dobrote ne branijo. PS: midva sva šla h kapucinarjem in je pač prišel en brat ven, ki naju jekasneje poročil.
|
|
|
|
RE: prijava poroke v župnišču... 26.2.2007 9:13:26
|
|
|
|
KIKI****
|
Janjja vidva pa kr na hitro vse poštimata, super!!! Midva nisva nesla nič, ker se z župnikom poznamo-oba je namreč imel pri krstu(samo njega), obhajilu, birmi-in na vasi nas vse poznajo No sva mu pa kar tisti dan (midva sva bila tam komaj mesec dni pred poroko)-naredili smo zapisnik (cca 1 dobro uro) plačala sva mu poročno mašo, pa še ene 3 tisoč sva mu dala zraven-mislim da sva dala 10.000, pa sva potem povedala pričam da naj ne plačujejo maše (naš župnik sam denar vidi) itak je na poročni maši pobiral denar kar se ne dela, zato sem hotla imet vse naprej plačano. Pa poročaj kej kako in kaj... lp,
|
|
|
|
RE: prijava poroke v župnišču... 26.2.2007 9:28:54
|
|
|
|
janjja
|
No saj ni tako hitro, 16.6 se poročiva, pa sva takoj po novem letu začela urejati stvari. Pa še to sva mogla za en teden prestaviti, ker je bil prostor že zaseden (Steklarski hram), zdaj pa morava končno prijavit na matičnem in v župnišču, da lahko nama natisnejo vabila. Tudi obleko sem si že v poročnem kotičku rezervirala januarja, pa še to je vsaka druga že imela datum.
|
|
|
|
RE: prijava poroke v župnišču... 26.2.2007 12:21:49
|
|
|
|
bskrle
|
Če je poroka z mašo, potem velja 2x znesek običajne maše (cca. 40 evrov), če je samo obred, pa se spodobi,da se nekaj da. Župnik bo verjetno korektno opravil svoje delo in ne vem zakaj ne bi bil vsaj skromno nagrajen.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?