Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prijava na zavodu za zaposlovanje 8.1.2008 19:57:20
|
|
|
|
nejcko
|
Ker si v tem času prijavljen preko csd, preko njih si zdravstveno zavarovana in ti teče pokojninska doba. Ko ti bo potekla "porodniška" se pa spet na zavod prijaviš.
|
|
|
|
RE: prijava na zavodu za zaposlovanje 8.1.2008 20:01:40
|
|
|
|
Lunca1
|
ne da ne smeš bit, samo zavarovanje ti teče drugje Jaz sem v prvi porodniški vseeno imela pri njih deponirano delovno knjižico.
|
|
|
|
RE: prijava na zavodu za zaposlovanje 8.1.2008 20:02:58
|
|
|
|
2.2.
|
kdaj se pa moraš prijavit na zavodu po porodniški
|
|
|
|
RE: prijava na zavodu za zaposlovanje 8.1.2008 20:09:53
|
|
|
|
ULLA K
|
ne moreš biti prijavlejna, ker v času porodniške ne iščeš aktivno zaposlitve, prijaviš se lahko takoj ko porodniška poteče
|
|
|
|
RE: prijava na zavodu za zaposlovanje 8.1.2008 20:17:26
|
|
|
|
jazz
|
si prijavljena ampak v mirovanju, ko poteče porodniška pa zopet na zavod za zap. kjer boš ponovno aktivna iskalka zaposlitve.
|
|
RE: prijava na zavodu za zaposlovanje 9.1.2008 19:49:09
|
|
|
|
Anonimen
|
V času prejemanja starševskega dodatka si LAHKO prijavljena na RZZ (tudi jaz sem bila). Zavarovana si sicer preko MDDSZ, ne preko RZZ, kar pa ne naredi bistvene spremembe. Je pa res, da si v času tega porodniškega dopusta (na državne stroške) na RZZ v mirovanju (nisi aktivna iskalka zaposlitve in ti ne "težijo", po domače povedano). Ker pa se tudi običajno porodniško (ko si zaposlen) da kadarkoli prekiniti in se vrniti na delovno mesto, se lahko tudi to, "državno", tako, da ti same prijave na RZZ ne more živ Bog preprečiti. Koristi pa nimaš nobene pretirane, by the way.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?