|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prijateljice ?!?!
8.6.2007 7:21:12   
gojska
Mene pa zanima, kolk od vas mladih mamic ima še čas za stare prijateljica??
Za  take , ki so še brez otrok.
Mene nobena več ne povoha. Saj vem, da me majo še rade, sam majo pač druge prioritete.
Ampak, da se moram za en kofe tri tedne mentuser posted image Vsak teden kakšni težim ?
Zdaj pa ne bom več nobeno klicala user posted image .
Jaz mam njihove otroke ful rada, sam one grejo pač raje tja, kjer so tudi drugi otroci. Jaz jih pač nimam, pol se pa nimajo kej ment, al kaj? 
A veste kdaj se vidimo? Ko povabim na kosilo, al pa torto, al pa piknik. Sam me se ne da skoz neki pripravljat .
Mal sem se olajšala, ko šiša vse skupi.
user posted image g.

No, sej mogoče ni vse tko hudo, sam trenutno sem res razočarana.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prijateljice ?!?!
8.6.2007 7:29:29   
Anonimen
Jest mam tud prjatlce, ki imajo že otroke, pa se normalno dobivamo na kavi. Res da je to manj kot včasih, vendar nobena ni pzabila name.

(odgovor članu gojska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.6.2007 7:58:42   
srki
V bistvu sem jaz tista, ki ima otroka, pa ravno tako pridejo k meni skoraj vsak teden, ravno včeraj sta bili pri meni dve najboljši prijateljici. Ne sekiraj se zaradi tega, eni očitno mislijo, da se poleg otrok ni ničesar za pomenit, pa se je, pa tudi tebi vem, da tema o otrocih ni noben bav bavuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.6.2007 8:12:26   
puncica
Hmmm prijateljic takiih pravih sploh nimam, tako me itak noben ne pokliče, če jaz koga pol se še kej zmenmo, drugače pa sem pač doma. K men pa itak noben ne pride.
Mah sem se že sprijaznila da drugače ne bo.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.6.2007 8:26:31   
Magi*
jih imam, take z otroki in take brez. pa se tudi ne vidimo po pol leta, saj ima vsaka svoje življenje in svoje delo. tudi živijo ne vse v mojem kraju, pač pa so se razteple po svetu. kadar se pa srečamo, nam je pa luštno.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.6.2007 9:10:26   
jagoda77
moja res dobra kolegica, od kar je poročena in je rodila, nismo skoraj nič v kontaktu, ona nima nikoli časa, tisoč in en problem, meni se pa tudi je ne da skoz fehtat za kofe... smo se pač odtujile user posted image

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.6.2007 9:20:09   
Olivija
zdaj smo v tej fazi, ko imajo že skoraj vse otroke ali pa so trenutno noseče. Vidimo se pa kljub temu zelo malo, sem že premišljevala, če je kaj z mano narobe user posted image

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.6.2007 11:20:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gojska

Mene pa zanima, kolk od vas mladih mamic ima še čas za stare prijateljica??
Za  take , ki so še brez otrok.
Mene nobena več ne povoha.

No, jaz mam glih kontra problem. Mene več ne povohajo, ker imam otroka. Sem dolgo klicarila in malo da ne prosila, če se kaj oglasijo na obisk, ker ven pač ne morem veliko hodit zvečer, čez dan pa cajta nimajo, pa že tako ali tako smo se vedno pri meni dobivali, ampak so kar izpuhtele v zrak. Ena se edino vsake kvatre kaj oglasi, samo za njo vsaj vem, da resnično nima časa za kaj več.

(odgovor članu gojska)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.6.2007 12:19:32   
bini
ej Tašonka - pri meni je isto.. jest mam otroke in imam čas, tiste brez otrok so pa blazno busy...
v bistvu sem zadnjič dobila v fris, da se srečuje pa s takimi brez obveznosti user posted image ... ma sej jest mam tud moža, da popazi na otroke in tud jest grem rada še vedno ven tud brez otrok... eni so res smešni... ampak nekaj jih je vseen ostalo in se tolažim da je kvaliteta prijateljev prva, čeprav je kvantiteta manjša user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.6.2007 12:21:25   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: bini

da je kvaliteta prijateljev prva, čeprav je kvantiteta manjša user posted image

user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.6.2007 12:36:42   
Spark
Pri nas je bilo enako. S tem da je njen mož bil zelo dober prijatelj  od mojega moža. Ko je najboljša prijateljica zanosila sem ji bila zelo v pomoč. Jaz takrat še nisem imela obveznosti. Ko pa je rodila, sta se oba spremenila. Nihče od njiju ni imel časa. Počasi sta se nehala oglašati na telefone. Pred tem smo se vsaj 1x na teden dobili, skoraj vsak dan slišali potem pa nič več. Nato sva ugotovila, da sta se začela družiti z njihovimi starimi prijatelji, ki pa so vsi že imeli otroke, midva pa še ne. Tako, da sedaj ko imava tudi midva otročka, se vsakih par mesecev dobimo, ampak to ni več to, ker smo se zelo odtujili. Ni več takega prijateljstva kot ji bilo. Žal mi je, ampak tak je to.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.6.2007 12:42:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bini

kvaliteta prijateljev prva, čeprav je kvantiteta manjša user posted image

Res je!user posted image Pa midva sva si zdaj itak nove prijatelje dobila, ki imajo otročke in nam je prav fino.user posted image Samo me vseeno boli tak odnos s strani starih "prijateljev".

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
9.6.2007 19:32:13   
purple
Jaz mam prijatelje z otroci in brez.Ker mam sama otroke,se pač prilagodimo drug drugmu.Vse se da,če so res pravi prijatelji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.6.2007 12:41:08   
Klara-1
Moja najboljša prijateljica ima že drugega otročka in posledično niti 5 minut časa zame. Dokler sta bila mala še v vozičku in se je njen tip bolj malo brigal zanjo, sem bila dobra, da sem na sprehode z njo hodila. Zdaj pa user posted image  Pol leta je mimo, jaz sem jo pa videla enkrat za 5 minutk, ker nikol nima časa.
Sem razočarana. Si ne zasluži več naziva najboljša prijateljica.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.6.2007 15:06:44   
bt08
Jaz imam prijateljice ki so brez otrok in si vsak teden vzamem ene 2 dni da gremo na kao,sej gre mali zraven,samo ne vem kje bi bila ovira če ima en otroka en pa ne.
So pa enen ko imajo otroka pa nima časa tud na igrišče it z njim,pa se dol vsest pa poklepetat,rajši je ob sončku noter pred tv-jem.To pa res ne razumem.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Klara-1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......