Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prijateljica jih ima 30! 30.6.2008 21:59:18
|
|
|
|
Anonimen
|
avto ji zavij v WC papir in ga napolni z baloni na okno, ki je najbolj vidno iz ulice, ji daj rjuho, na katero boš napisala, da je stara 30
|
|
|
|
RE: prijateljica jih ima 30! 1.7.2008 19:23:42
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica avto ji zavij v WC papir in ga napolni z baloni na okno, ki je najbolj vidno iz ulice, ji daj rjuho, na katero boš napisala, da je stara 30 Ti si pa štosmaherca .
|
|
RE: prijateljica jih ima 30! 1.7.2008 20:17:11
|
|
|
|
citrončica
|
...mi smo kolegici ob cesti napeli tak transparent, na rjuho nalepljene črke sprintane-vsaka na 1a4 format,30balonov,svečke na parkirišču in torta na koncu,eni smo šipe s kondomi prelepile,jo je skorej kap,ko je avto vidla....pa ful lep šopek nam je v cvetličarni naredila, le da so bile namesto velikih cvetov v šopku krtače za wc, nove seveda ,že v cvetličarni smo imeli šov,tam pa sploh....ja, nore ideje, a vedno izpade dobro, če je družba zato!!
|
|
|
|
RE: prijateljica jih ima 30! 2.7.2008 9:08:38
|
|
|
|
NevenkaP
|
OMG, ko berem tole temo sem vesela, da imam take prijatelje, kot jih imam. Res. No saj, zakaj pa ne, če ljudi to zabava in očitno jih.
|
|
|
|
RE: prijateljica jih ima 30! 2.7.2008 11:55:25
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP OMG, ko berem tole temo sem vesela, da imam take prijatelje, kot jih imam. Res. No saj, zakaj pa ne, če ljudi to zabava in očitno jih.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?