Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prijateljica in dekliščina 15.5.2009 19:30:34
|
|
|
|
cukr07
|
Prvič slišim, da bi mogle dekliščino financirat tiste, ki so nanjo povabljene. Ne vem kaj je tukaj poanta tega. Meni se zdi normalno, da dekliščino financira bodoča nevesta, ki se hoče na nek način s tem poslovit od samskega stanu in poveselit skupaj s prijateljicami. Vsaj jaz tako mislim, no in na moji dekliščini je tudi bilo tako. Mi še na misel ni prišlo, da bo mi jo prijateljice financirale. Jaz na takšno dekliščino zagotovo nebi šla.
|
|
RE: prijateljica in dekliščina 15.5.2009 19:41:20
|
|
|
|
pupe
|
pa saj isto mislim jaz, čeprav je prijateljica je to zelo grdo naredila in me verjetno ne bo sicer pa je odziv povabljenk povedal vse
|
|
|
|
RE: prijateljica in dekliščina 15.5.2009 19:42:48
|
|
|
|
gita10
|
Tudi jaz prvič slišim, da ona povabi na dekliščino in vi plačate. Imam pa prijateljico, ki glede poroke in dekliščine ni hotela delati velikega pompa pa smo ji mi organizirale in plačale vendar smo vse naredile kot presenečenje in potem to tudi financirale.
|
|
|
|
RE: prijateljica in dekliščina 15.5.2009 20:01:14
|
|
|
|
CatJa
|
Recesija, kaj češ.
|
|
RE: prijateljica in dekliščina 15.5.2009 20:08:47
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz sem hotela sama plačat...vendar so mi takrat moje prijateljice oziroma priča ponudile, da mi namesto da mi kupujejo darilo častijo zabavo in smo se takrat tako dogovorile.
|
|
|
|
RE: prijateljica in dekliščina 15.5.2009 20:13:07
|
|
|
|
Anonimen
|
a vstopnino pobira? potem verjetno ne pričakuje še darila, al kako? jaz tudi ne bi šla, ker biti povabljen pod pogojem.......
|
|
|
|
RE: prijateljica in dekliščina 15.5.2009 20:33:27
|
|
|
|
nanč
|
Jaz imam v kratkem dekliščino in tega nikakor ne bi storila,halo ! Je pa res,da za vsako dekliščino poberemo kao za darilo tam okrog 20 evrov,pa je to potem zraven za pijačo,ali striptizera(če katera to želi).mene taka dekliščina kjer moram plačati mastno vstopnino tudi nebi mikala .
|
|
RE: prijateljica in dekliščina 15.5.2009 21:12:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 Prvič slišim, da bi mogle dekliščino financirat tiste, ki so nanjo povabljene. Ne vem kaj je tukaj poanta tega. Meni se zdi normalno, da dekliščino financira bodoča nevesta, ki se hoče na nek način s tem poslovit od samskega stanu in poveselit skupaj s prijateljicami. Vsaj jaz tako mislim, no in na moji dekliščini je tudi bilo tako. Mi še na misel ni prišlo, da bo mi jo prijateljice financirale. Jaz na takšno dekliščino zagotovo nebi šla. Se popolnoma strinjam.
|
|
RE: prijateljica in dekliščina 15.5.2009 21:13:24
|
|
|
|
botrca
|
Svojo dekliščino sem sama financirala.
|
|
RE: prijateljica in dekliščina 15.5.2009 21:18:22
|
|
|
|
incabinca
|
tudi meni se zdi, da je to v domeni bodoče neveste... sto ljudi, sto čudi
|
|
|
|
RE: prijateljica in dekliščina 15.5.2009 21:29:07
|
|
|
|
josephine27
|
tud pri nas plačala sama kar se prostora, hrane in pijače tiče,...so pa prispevali glede glasbe, programa...ampak na svojo željo
|
RE: prijateljica in dekliščina 16.5.2009 11:58:21
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz sem jo namen imela sama plačat(svojo dekliščino)ampak so me punce presenetile s striptizerjem in one so poravnale končni znesek tudi za pijačo-so se pa same tako dogovorile
|
|
|
|
RE: prijateljica in dekliščina 17.5.2009 23:10:32
|
|
|
|
Nikita***
|
Ko je imela moja sestrična dekliščino, smo se punce zmenile in prispevale denar, da smo najele limuzino . To je bilo presenečenje zanjo. Vse ostalo je financirala sama. Na vseh ostalih dekliščinah so vse plačale bodoče neveste.
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?