|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prijateljica
19.11.2006 17:54:41   
Anonimen
Fant ima prijateljico,s katero se dobro razume.Spoznal jo je v času,ko sma bila nekaj mesecev narazen,preko skupnega prijatelja.Od tedaj je minilo že nekaj časa.Dekle ima resnega fanta,s katerim se namerava kmalu poročiti(vsaj tako pravi moj).On mi trdi,da med njima ni in nikoli ne bo nič.Pa vendar pove,kako čedna je in kako dobro se razumeta.Družita se 2-3x na mesec.V torek sta zmenjena za zvečer,da ga preživita skupaj.Jaz nje osebno še nisem spoznala.S fantom imama zelo iskren odnos in ničesar ne skrivama.Vsaj mislim,da je tako.Ko kliče ona,se z njo brez težav pogovarja pred menoj.In vidim,kako zelo se veseli torka.Pravi,da se z njo zelo zabava.Bi morala biti ljubosumna?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prijateljica
19.11.2006 17:57:47   
Jacqueline
Mislim, da ne!!!

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2006 18:51:11   
*alja*
Jas bi bla, če mi je nebi predstavil in če je nebi poznala, ker pravim da so moji kolegi njegovi, njegove kolegice pa moje! Vsaj midva tako misliva!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2006 19:00:49   
Anonimen
Kak to misliš da bo preživel večer z njouser posted image ? na kavo greta, za kakšno urco,al....kaj več? kino, večerja,....to bi bilo po možnosti pri meni samo v kakšnem drugem življenju..pa če mi jo predstavi al ne...

Aja pa še to-pa lahko je prijateljica poročena 10x zaradi mene...

< Sporočilo je popravil nivess -- 19.11.2006 19:01:53 >

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2006 19:25:41   
Anonimen
Zaenkrat še ne rabiš biti ljubosumna. Samo bodi vseeno na preži!
Jaz osebno bi bila proti, da bi se moj tako dobival z neko prijateljico, ne da bi jo jaz poznala in sploh da bi jo tako hvalil.  Me prav zanima kaj se tvoj in ta prijateljica pogovarjata,ko sta sama. Namreč ,če bi se moj pogovarjal s prijateljico kako mu pa to in ono ne paše pri meni, bi ga takoj odslovila. To mora povedat meni in nobeni drugi, kaj ga moti pri najini zvezi. Ajde saj lahk kaj zaupa drugi osebi, ampak  to naj bo moški prijatelj.user posted image

V bistvu ti mu moreš biti najboljša prijateljica in tebe se more veseliti najbolj,ne pa nekega srečanja z drugo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2006 19:28:21   
Marogica
Če ti jo bo fant ob prvi priliki predstavil, zaenkrat ne rabiš biti ljubosumna. Če pa se bo temu predlogu izmikal, pa bi jaz osebno postala pozorna. Ne vem pa, zakaj je potrebno tako pogosto srečevanje z nekom. Saj se lahko srečujete kot pari, ali ne?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2006 19:40:37   
tinaaja
Sploh na zacetku je moj se hodil na kofetke in tko s prijateljicami. Zdaj skoraj ne vec user posted image  No, cist zmeri je bila opcija, da grem zraven in sem vcasih tud prisla, vsaj pokazat se in spoznat to prijatljico, zato mi sploh ni bil problem, da je sel z njimi na drink. Definitivno mi ne bi bilo vsec, da bi se dobila z eno fuuul the best,meni pa ne znano, pa cist vseeno bi mi bilo, ce imam razlog bit zaskrbljena zarad tega al ne. Naj jo povabi k vama domov na kavico, da se spoznata, saj ce se on steka z njo, se bos tudi ti verjetno .. Morda pa se boste tudi z njenim zastekla in boste lahko v 4 zural user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.11.2006 20:28:33   
lelaval
Zaenkrat še ne rabiš biti ljubosumna. Samo bodi vseeno na preži!
Jaz osebno bi bila proti, da bi se moj tako dobival z neko prijateljico, ne da bi jo jaz poznala in sploh da bi jo tako hvalil. Me prav zanima kaj se tvoj in ta prijateljica pogovarjata,ko sta sama.

Se kar podpišem pod tole. In še dodam: pazi - prilika dela tatu.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.11.2006 20:43:18   
Laubica
Jaz tudiuser posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.11.2006 21:03:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa vendar pove,kako čedna je in kako dobro se razumeta.

user posted image  Da moj kaj takega reče, leti direkt skozi vrata. Če jo sama ne bi poznala pa še tolk prej.
Pač, slabe izkušnje s "prijateljicami".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.11.2006 21:04:13   
Naja31
Ne, malo mu pa res lahko zaupaš, ne?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.11.2006 22:34:09   
tanja75
Mogoče sem črno gleda, vendar v prijateljstvo med moškim in žensko ne verjamem. Vedno se nekaj skriva odzadaj.user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
19.11.2006 23:47:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
19.11.2006 23:49:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nalin

to da večer preživita skupaj???
Nebi rekla, da ga preživite skupaj ampak onadva samadva??!!

Ne vem, kaj ti pa pravi srce?

Ja glede na to da je že situacijo izpostavila na forum, srce ne pravi nič obetavnega...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
19.11.2006 23:51:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
20.11.2006 0:06:18   
nejcko
Koliko časa pa že traja to njuno prijateljevanje? Že dlje časa, kot sem zasledila, torej nekaj mesecev. In dobivata se 2-3x na mesec, pa ti je še ni predstaviluser posted image Hmmm, ne vem, no. Jaz imam kar nekaj prijateljic, pa se ne dobivam tako pogosto in redno z njimi, pa jih moj vse pozna.
Sori, ampak meni tole malo smrdi user posted image

Aja, še to - a tebe pa nikoli zraven ne povabi?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.11.2006 0:47:27   
muza

Hmmmm, jaz po tvojem opisu sodeč ne bi bila tako prepričana v vajin iskren odnos. Mene bi malo razkurla vsa situacija user posted image . Kaj za vraga ima fant z resno punco in punca, ki ima tako rekoč že zaročenca ( če se baje namerava v kratkem poročiti) početi zvečer zunaj sama???? Že izjava, da je čedna, da se zelo veseli srečanja z njo in da se z njo zelo zabava, ni čisto nedolžna, povrhu vsega pa še zelo kruta in žaljiva do tebe user posted image . Če nimata kaj skrivati, zakaj potem ne greste vsi skupaj zvečer v life.

Resno zaljubljen fant user posted image , ki ima resnično rad svoje dekle, dostikrat ne bo našel časa niti za svoje najboljše prijatelje in najljubši šport, kaj šele za "novo X" prijateljico. In to ne enkrat, vsaj 2-3X na mesec?! user posted image Opala!

Ne vem, ali je vajin odnos sestavljen iz neštetih novih začetkov in ponovnih prekinitev in sta vajena situacije, da enkrat je in enkrat ni. Vendar, jaz na tvojem mestu ne bi razmišljala ali naj bi bila ljubosumna ali ne, ampak ali naj spokam že danes ali mogočae jutri!!!???  user posted image

Mogoče sem dobila napačen vtis, ker pač premalo vem o vaju, vendar pa bi ti vseeno svetovala, da odpreš oči in razmisliš, če morda le on ni najbolj iskren in čisto pravi zate. Ti zanj nisi, kakor izgleda! Sorry.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.11.2006 7:05:16   
srki
Ne vem, meni je vse to čudno. Preživeti cel večer s prijateljico? Poznam moškega, ki ima dve "dobri prijateljici", pa obe od njega nekaj hočeta, še več, celo v prisotnosti njegove žene se vlečeta po kolenih in mu z dekoltejem migata pred nosom. In njemu je to valda všeč, vse to pa opravičuje s tem, da se že od nekdaj spoznajo. Sori, jaz moškega prijatelja že ne bi rajcala. To je že kaj drugega kot prijateljsvo. Ona to mirno prenaša, ko pa se dobiva skupaj, mi pa jamra, kako jo to moti. Jaz bi že davno pošlihtala stvari. Eni pa res ne ločijo prijateljstva od "rajcanja". Moje mišljenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.11.2006 7:48:15   
didi1
Jaz ne verjamem da bi ženska in moški lahko bila samo prijatelja.Da bi moj hvalil kakšno drugo, da kako dobra je in lepa in kako komaj čaka da gresta venuser posted image user posted image user posted image  Ja glih ven k njej bi ga nagnala pa nej bo z njo.

Kaj pa potem sploh počne s tabo???Če drugo tok hvali???

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.11.2006 9:28:31   
tulip
Zmoti me samo to, da se vidve še nista videli... a veš zakaj ne, obstaja poseben razlog?

(odgovor članu didi1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.11.2006 9:58:49   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: didi1

Jaz ne verjamem da bi ženska in moški lahko bila samo prijatelja.

Jaz pa verjamem, ker sem vse življenje imela tudi prijatelje moškega spola. Eden je bil moj prijatelj že iz zgodnjega otroštva. Kar naprej sva tičala skupaj in ko mojega fanta - ki je zdaj moj mož, ni bilo, ker je imel kakšne obveznosti, sva šla s tem prijateljem v kino ali disko in me je potem pospemil domov in sva še celo noč klepetala pri meni. Pa se nikoli ni zgodilo nič med nama. Bila sva samo prijatelja, čeprav sva se pogovarjala o vseh mogočih temah - v bistvu sem mu tudi vse svoje intimnosti zaupala in on meni svoje. Samo med nama ni stekla kemija. In ko sem mu predstavila svojega fanta, smo bili vsi trije prijatelji. Njegova mama se je enkrat pritožila moji, da takrat, ko mojega fanta ni, je pa njen sin zmeraj dober.
Seveda pa nikoli nisem rekla, da je čeden, ker ga nisem gledala na tak način. Tudi pogovarjala sva se o tem, kakšnega partnerja si vsak od naju želi in midva sva si bila preveč različna, da bi sploh lahko bila skupaj. On je na primer na morju cele dneve bral v šotoru, mene pa so zmeraj zanimale razne aktivnosti - jadranje, veslanje, plavanje, sprehodi. Seveda sem tudi rada brala, samo raje na plaži, kot v šotoru. Bila sva skratka različna po tem, kaj kdo rad počne in jaz sem pač iskala čim bolj raziskovalnega moža, on je pa bil bolj miren in je imel drugačna zanimanja. Nikoli pa tudi nisem vzdrhtela ob njegovi prisotnosti, ni bilo fizične privlačnosti, zmeraj pa sem se ga neznansko razveselila, ker sva tako rada klepetala, igrala šah in ko sva bila še otroka, se veliko skupaj igrala z lego kockami.

Iz tvojega pisma, Anonimna, je videti, da si že ljubosumna oziroma nimaš ravno velikega zaupanja v svojega partnerja. Ne pokaži mu tega, da ti ne bo začel prikrivati. Vprašaj ga, če ti lahko svojo prijateljico predstavi. Če nima kakšnih namenov z njo, bo to brez problema storil. In ko se boste srečali, ti bo vse jasno. Lahko postanete vsi trije dobri prijatelji. Če prehitro nekaj sklepamo in ugibamo, se lahko povsem zmotimo.      

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu didi1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.11.2006 10:04:56   
baguSka
Iz tvojega pisma, Anonimna, je videti, da si že ljubosumna oziroma nimaš ravno velikega zaupanja v svojega partnerja.

Tocno to. In zakaj sta sla vidva pravzaprav ze sploh narazen?? Vzrok, razlog.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.11.2006 10:50:56   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa vendar pove,kako čedna je in kako dobro se razumeta.

user posted image  Da moj kaj takega reče, leti direkt skozi vrata. Če jo sama ne bi poznala pa še tolk prej.
Pač, slabe izkušnje s "prijateljicami".

Jao! Raje da jo naskrivaj opazuje, ane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.11.2006 11:00:00   
babylove
sta zmenjena za zvečer,da ga preživita skupaj

Pri nas bi temu rekli znanstvena fantastika. Ni šanse, niti nobenemu od naju ne pade na pamet, da bi šel ponočevat s kom nasprotnega spola.

Tako da ti žal ne vem svetovati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.11.2006 11:56:06   
Anonimen
Ne boste verjele - ampak prijateljstvo med moškim in žensko OBSTAJA, tudi brez kakih globjih čustev!

Sama imam zelo dobrega prijatelja moškega spola in to že približno 10 let.Po kakšnem letu poznanstva je prišlo do situacije, ko si nisva bila na jasnem kako in kaj naprej. Takrat sva razčistila in sva še vedno best frenda.

Poznam njegovo punco, ki je med drugim postala tudi moja prijateljica. Tudi ona dva sta na začetku razčistila kako in kaj, tako da prav lepo shajamo drug z drugim. Tudi moj fant oba pozna in ve, da nima razloga za ljubosumje.
S tem prijateljem greva velikokrat sama na kavo, pijačo, žurat. Obiskujemo se tudi doma.Ali v paru ali sama.

Tudi moj fant ima dobro prijateljico, ki sem jo spoznala in je prav super punca. Čeprav je samska jima popolnoma zaupam.Tudi ona dva gresta kdaj sama skupaj ven.

Če je zdrav odnos in medsebojno zaupanje jaz ne vidim nobenega problema v prijateljevanju med moškim in žensko.

Mogoče smo pa mi eni redkih, ki nam dejansko to uspeva!In prav vesela sem, da je tako user posted image

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?