ronja
|
Mene pa zanima, koliko prijateljev in sorodnikov imate, ki hodijo k vam in vi k njimi, vas pokličejo, da pridejo na čvek in kavo in vi njih? Hm, od bližnjih sorodnikov vsi: njegovi starši, moji starši, bratec večkrat moj, njegov je bil tu le 2x, pa moja sestra, kadar se ji da. Od prijateljev dva moja prijatelja in dva para, s katerimi se večkrat vidimo, pa še kaka prijateljica sem pa tja. z njegovimi se že nekaj časa menimo, samo je družbica malo razpadla, pa traja... In kolikokrat približno imate obiske, a si zmeraj vzamete čas za njih in se odzovete povabilu in greste tudi vi k njimi? Obiske mava - če štejemo tudi sorodnike - sigurno dvakarat na teden... Ali pride moj oče, bratec na kosilo, njegova dva magari po cucka in na domači sladoled, ali pa kaki prijatelji... Kolikokrat koga zavrnete , da nimate časa, da ste že dogovorjeni? Če smo dogovorjeni pri naju, nikoli, bi moralo bit res nekaj izrednega. Če greva midva kam, tudi navadno ne spreminjava, je pa res, da je včasih težko najt skupen datum, ker smo vsi malo bizi, priznam, da sem po navadi šibki člen ravno jaz ... Z njegovimi starši je itak tako, da se dostikrat oglasimo mimogrede, pa če gresta kam na sprehod, vzameta rada najino kužiko (ona je pa sploh čisto srečna z njima ) in greva navadno potem midva ponjo, moj bratec tudi v normalno prihaja recimo 1x na teden na kosilo, tako da se vsega kar nabere... Da bi bila sama res nimava občutka... Navadno ne morem stlačit v svoj urnik vseh, ki jih imam rada... Pa včasih že komaj čakava, da bova mela kako urco samo zase... Saj si jo vzameva, samo - no, junijke že vejo, kaj vse moram jaz še naredit pred D dnevom, hehe... Bo pa verjetno drugače, ko boma imela , sicer mi je "tašča" zadnjič tako lepo rekla, ko sem ji ravno to razlagala, da mam malo slabo vest, ker nimam nikoli časa za "svakinjo", da bi šli skup na sprehod... Pa je rekla, da bom imela potem, ko bom imela več časa za sprehode in naj se nič ne sekiram, bomo že potem šli . Prvič, da mi je kdo rekel, da bom mela potem več časa
|