|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prijatelji
27.5.2007 8:57:11   
Anonimen
Mene pa zanima, koliko prijateljev in sorodnikov imate, ki hodijo k vam in vi k njimi, vas pokličejo, da pridejo na čvek in kavo in vi njih?
In kolikokrat približno imate obiske, a si zmeraj vzamete čas za njih in se odzovete povabilu in greste tudi vi k njimi?
Kolikokrat koga zavrnete , da nimate časa, da ste že dogovorjeni?
Jaz imam občutek, da smo tako sami.
Hvala za vaše odgovore in lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prijatelji
27.5.2007 9:01:32   
April
Nič.user posted image
Ne, zelo redko. Ko so kakšni rojstni dnevi otrok se obiščemo, več pa že ne. Nam tko paše. K staršem pa uletimo, ko se nam zazdi, najmanj enkrat na 14 dni.
Midva bolj vsak zase hodiva na kavo s prijatelji, tko by the way.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2007 9:04:38   
Anonimen
Tapravih prijateljev samo ene par, vidimo se ko imamo čas, vemo da pa vedno lahko računamo en na druzga.

Kolegov in znancev pa kar veliko, se dostikrat obiskujemo, sploh sedaj ko smo že več ali manj vsi na svojem, nekateri imajo že družine. Radi gremo skupaj na izlet, na kavo, zvečer na kakšno pivce, včasih gledamo kakšne filme(večinoma pri nama), gremo na tenis, skupaj na morje, organiziramo piknike, včasih koga povabiva na kosilo...

Je pa res da zadnje čase zmanjkuje časa za vse to.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.5.2007 9:05:06   
total
Edini obiski so moji starši-redno,kašni ožji sorodniki,pa nekaj prijateljev,sam ti bolj poredko,in men je to čist O.K..

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.5.2007 9:06:03   
snake
mi bi dosti več če ne bi non stop delali....

če misliš da ste zelo sami, pa povabi koga k tebi na obisk, sej ni težko, pokličeš in rečeš naj pridejo na kafe.....

je pa res da ni več ko enkrat ko smo bli mi majhi. se mi zdi da so naši starši vedno koga vabli in se je kuhalo in pilo, časa je blo čisto za vse in vseh. vedno se je kaj dogajalo po hiši.......je res da ni bilo mobijev, zdej pokličeš vprašaš kako ste in pol se ne čuješ še ceu mesec,,,, a ni tako?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.5.2007 9:12:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snake

mi bi dosti več če ne bi non stop delali....

če misliš da ste zelo sami, pa povabi koga k tebi na obisk, sej ni težko, pokličeš in rečeš naj pridejo na kafe.....

je pa res da ni več ko enkrat ko smo bli mi majhi. se mi zdi da so naši starši vedno koga vabli in se je kuhalo in pilo, časa je blo čisto za vse in vseh. vedno se je kaj dogajalo po hiši.......je res da ni bilo mobijev, zdej pokličeš vprašaš kako ste in pol se ne čuješ še ceu mesec,,,, a ni tako?

se popolnoma strinjam s tabouser posted image

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.5.2007 9:44:22   
Anonimen
Redni obiski: 2-3. Občasni - ne štejem. Preveč jih je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.5.2007 10:07:04   
Anonimen
bom anonimna, ker me pozna veliko ljudi s katerimi se družim..

glede obiskov sorodnikov je tako. midva z dragim greva k tašči in tastu skoraj vsaki dan ali pa vsaj 3 krat an teden... tašča pa tast sta full vredo se razumemo..ampak mene full razjezi, ko oni ne pridejo večkrat k nama...zadnjič sem mogla prav rečt, da me en bo več k njima, če ne prideta na obisk in potem sta prišla ..jaz imam rada obiske.. večkrat pride kdo k nama od prijateljev pa naredimo večerjo pa vse..tut ob 1 zjutraj smo že pekli v pečici pečenko user posted image user posted image pa mi nič ni težko naredit..

sem full gostoljuben človek..vse bi dala za goste,če le pridejo... ne maram pa ljudi, ki samo hodijo po hišah, doma pa čuvajo svoje stanovanje in zaloge pijače..to pa ne maram..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.5.2007 10:15:18   
Anonimen
Ne kaj dosti... Z mojimi sem vsak dan, ker skupaj živimo.. K fantovi družini grem redko kdaj, mi ne paše njihova družba... Prijatelji pa... Jih ni... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.5.2007 10:26:27   
srki
Mah, med tednom je tega bolj malo, kot da ne bi nikogar imeli. Vsak ima svoje obveznosti. Razen najbližje prijateljice pridejo tudi med tednom, ker imajo še malo več časa, pa ponavadi one pridejo do mene. Sorodniki pa pridejo na vrsto ob vikendih, tisti najbližji-stara mama, stric z družino....Če prav pomislim, se tako pogosto ne držimo, ampak še vedno dovolj, tako da ne morem reči, da se "zanemarjamo".

Tudi bratranec večkrat pride med tednom s svojimi otroci, moja sestra pa skoraj vsak dan.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.5.2007 10:41:31   
Anonimen
Imela sem dolgoletno prijateljico,ki pa se je zaradi smrti partnerja zaprla vase,se odselila daleč in želela izbrisati vse stike.Spoštujem njeno odločitev,vendar sem ji napisala pismo,da ko bo pripravljena me lahko pokliče kadarkoli.Zelo,zelo jo pogrešam,ker je moja vrstnica s katero sva si lahko veliko zaupale.Brez nje mi nekaj manjka,vendar srčno upam,da se kmalu javi.
Znancev imam veliko,tudi na obiske prihajajo,največkrat ob vikendih.Rada imam obiske,saj sem čez teden največkrat sama.Najrajši imam obisk mojih najdražjihuser posted image Sama pa bolj malo hodim na obiske,ker moj user posted image skoraj nikoli nima časa.Upam,da bo v penziji boljše.user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.5.2007 10:44:34   
tanikaa
Med tednom mamo obiske ful redko, tudi redko gremo kam na obisk. Vikendi pa so bolj razgibani. Zelo dobri prijatelji smo z bratrancem od mojega lubega in njegovo ženo. Mata tudi dva fanta, ki sta istih let, kot naš mulc, tak da ma vsak svojo družbo. Vidimo pa se vsako soboto, včasih sledi tudi nedeljska kavica. Enkrat smo pri nas, potem pri njih.

Potem pa se občasno srečujemo še z tremi pari, samo to so bolj kolegi, kot prijatelji. V glavnem, družbe nam ne manjka in prav je tako, ker sva oba zelo družabniva.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.5.2007 10:47:30   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: nežna

Sama pa bolj malo hodim na obiske,ker moj user posted image skoraj nikoli nima časa.Upam,da bo v penziji boljše.user posted image

user posted image  Upam, res srčno upam, da bom deležna tvojega obiska. Pa še pred tvojo penzijo, ker draga moja, ti si še taaaaaaaaaaaak mlaaaaadaaaaaaa.

Pa en tak fajn piknik bi ti pripravila. Res fajni piknik, z dosti papice, pa veliko zalogo dobre volje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.5.2007 10:48:16   
Anonimen
O hvala user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
27.5.2007 10:50:42   
tanikaa
Se mi boš zahvalila, ko boš s polnim želodcem sedela na sončku in čvekala z mano. user posted image  Do jutra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.5.2007 12:14:39   
Dejča
Z moževimi starši živimo v isti hiši in se tako vidimo vsak dan user posted image . Z mojimi starši se vidimo vsaj 2-krat tedensko, sestra, ki živi v Lj, se oglasi mimo vsaj 1/teden, razen če ne dela, moževa pa tudi vsaj enkrat ali še večkrat (zdaj ko je na porodniški). Z najboljšo prijateljico se trudiva, da se vidiva vsaj enkrat tedensko, včasih nama ne uspe user posted image , včasih pa tudi večkrat user posted image . Potem so tu še kolegi, s katerimi se tudi vidimo skoraj vsak teden - če ne med vidkendom, pa kdaj tudi popoldne - zdaj, ko so lepi dnevi. Včasih pa bi pasalo, da ne bi cel teden nobenega videla - razen moža in hčere, a žal ne gre user posted image .

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.5.2007 16:10:38   
Anonimen
Obiski so pri nas bolj redki. In da mi kam gremo in da jih dobimo. Enostavno ni časa. Babici in dedka so predaleč za pogosto obiskovanje, stari prijatelji, ki so blizu, nimajo otrok in se ne dobivamo več, ker jih enostavno ni več blizu (kljub dolgotrajnim vabilom, pa sva že obupala), sva si pa dobila nekaj novih prijateljev, ki imajo enako stare otročke, samo tudi tu je časa za obiskovanje veliko premalo.
Na momente se tudi mi počutimo sami, ampak res samo na momente.

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
27.5.2007 16:22:58   
ronja

Mene pa zanima, koliko prijateljev in sorodnikov imate, ki hodijo k vam in vi k njimi, vas pokličejo, da pridejo na čvek in kavo in vi njih?

Hm, od bližnjih sorodnikov vsi: njegovi starši, moji starši, bratec večkrat moj, njegov je bil tu le 2x, pa moja sestra, kadar se ji da. Od prijateljev dva moja prijatelja in dva para, s katerimi se večkrat vidimo, pa še kaka prijateljica sem pa tja. z njegovimi se že nekaj časa menimo, samo je družbica malo razpadla, pa traja...

In kolikokrat približno imate obiske, a si zmeraj vzamete čas za njih in se odzovete povabilu in greste tudi vi k njimi?

Obiske mava - če štejemo tudi sorodnike - sigurno dvakarat na teden... Ali pride moj oče, bratec na kosilo, njegova dva magari po cucka in na domači sladoled, ali pa kaki prijatelji...

Kolikokrat koga zavrnete , da nimate časa, da ste že dogovorjeni?

Če smo dogovorjeni pri naju, nikoli, bi moralo bit res nekaj izrednega. Če greva midva kam, tudi navadno ne spreminjava, je pa res, da je včasih težko najt skupen datum, ker smo vsi malo bizi, priznam, da sem po navadi šibki člen ravno jazuser posted image ...

Z njegovimi starši je itak tako, da se dostikrat oglasimo mimogrede, pa če gresta kam na sprehod, vzameta rada najino kužiko (ona je pa sploh čisto srečna z njimauser posted image ) in greva navadno potem midva ponjo, moj bratec tudi v normalno prihaja recimo 1x na teden na kosilo, tako da se vsega kar nabere...

Da bi bila sama res nimava občutka... Navadno ne morem stlačit v svoj urnik vseh, ki jih imam rada... Pa včasih že komaj čakava, da bova mela kako urco samo zase... Saj si jo vzameva, samo - no, junijke že vejo, kaj vse moram jaz še naredit pred D dnevom, hehe...
Bo pa verjetno drugače, ko boma imela user posted image , sicer mi je "tašča" zadnjič tako lepo rekla, ko sem ji ravno to razlagala, da mam malo slabo vest, ker nimam nikoli časa za "svakinjo", da bi šli skup na sprehod... Pa je rekla, da bom imela potem, ko bom imela user posted image več časa za sprehode in naj se nič ne sekiram, bomo že potem šliuser posted image . Prvič, da mi je kdo rekel, da bom mela potem več časauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.5.2007 19:04:09   
Miška76
Med tednom skoraj ni časa za obiske, sem pa tja kdaj,.nadoknadimo pa za vikend.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.5.2007 19:43:46   
Anonimen
K sorodnikom mislim mojo mami ata brate gremo vsak drugi teden imamo mal predaleč,da bi večkrat šli.Prijatelje imamo nekje tiste prave tri družine ne daleč vstran in se obiskulemo res redno vsak teden po dvakrat sigurno.Nikoli nismo kot pravi aninimna sami.No pozimi ne gremo tolkokrat kot zdaj poleti,ko je toplo.Potem še kakšne bivše sodelavke pridejo včasih.

(odgovor članu Miška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
27.5.2007 22:40:43   
Marogica
DOločene sorodnike in znance "pridobimo" za čuda vsako pomlad/poletje, ko se začne sezona toplega vremena, kopanja v bazenu in peke na žaru..user posted image

Drugače pa imamo mi redko obiske in tudi hodimo redko na obiske. Izjema so BAGI-jiuser posted image . Enostavno ni časa. Ali jaz delam ali pa moža ni. In ko sva kakšen dan oba doma, sva srečna, da ne rabiva nikamor iti, in da tudi drugi ravno ne prihajajo k nam.

Ni časa, energije, čeprav prijatelji ostajajo....v srcu...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.5.2007 13:06:29   
poška
jaz sem najraje z možem in otroci, če smo skupaj ne potrebujem nikogar več.

včasih grem rada tudi kam na obisk, samo vedno zmanjka časa. tako, da super a je internet, telefon itd.

ko ko ko ko daaaak

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.5.2007 13:16:13   
muška
Ful ful ful malo -in tako mi tudi paše!

Sem pa vsekakor vesela čisto vsakega obiska, no edino nisem najbolj strečna, ko se mi najavi bratranec ob 8 zvečer (med tednom), pride ob 9 user posted image  in ga do 2 zjutraj ne spravim iz bajte user posted image  . Tako da imam zdaj tu in tam že pripravljene izgovore zanj user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu poška)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.5.2007 13:29:19   
Zahi
Familija 1x mesečno (če se že mora..)

Prijatelji kadar je čas.. vsekakor ma prednost domač mir, če je potreben user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.5.2007 17:51:24   
Anonimen
Ful redko imava doma obiske, sem jaz tak tip, da imam rada doma mir, tam si napolnim baterije in nimam rada, da mi ljudje kar uletavajo brez poklicat če imam čas, če mi paše itd. Da delam kar želim in ne rabim ves čas čakat kdaj bo mobi pozvonil da bi nekdo prišel na obisk. Pol se jih pa še znebit ne moreš, čeprav bi sam rad kam šel ali pa v miru pogledal kak film ob 20h....

Pa nisem nedružaben tip, ampak itak vidim vse prijatelje na faksu in gremo na kak kofe, 1x tedensko se z naj prijateljico dobim, taščo in tasta imam nad sabouser posted image ....

Moji sorodniki pa so vsi daleč stran in če bi želeli priti to pomeni za cel dan, seveda moram skuhat kosilo, jih zabavat....kot da mi je to način preživljanja vikendov.....pa še ker sem na morju, bo potem oni kar vletavali za vikende in podobno....jok brate, ne z mano.....

Tako se vidimo za rojstne dneve, vsakič pri drugemu in je to to.

Meni paše.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?