Alina_alin
|
Magi - ja, vem, da ni več 8-urnih služb. Ampak jaz pričakujem, da potem vsaj 1x tedensko pride prej, ostalo pa zaradi mene naj dela sred noči - saj če pride tak cajt, da je 10 min z otrokom, meni itak nič ne koristi. Pol pa se naje in cajtinge brat ali pred tv in spat, ker je že toliko ura. Pa mi ne uspe ta dogovor. Raje hodi še postarem 10 min pred ritualom (ko se gremo kopat) domov ali pa še če je kaj nujnega (30 %) pozneje. Glede denarja pa, imava nekje isti dohodek. Moja služba je pa 8 urna. Ja, saj sem rekla - ok, pa če tolko dela, naj tudi tolko zasluži in bom pa jaz doma (ok, to itak ne bi hotela bit, ampak sem mu dala vedet,da naj potem prinese v skupni budzet več denarja). Jana4 - ja, tudi meni se zdi, da se sedaj že stežka navajam, ko je on doma, da smmo vsi skupaj. Ker sem se že čisto navadila na to, da sem sama. Oz. z otrokom. Ampak si vseeno želim, da bi bil več časa z otrokom, saj imam občutek, da vse zamuja, saj je razvoj otroka neponovljiv in se časa ne bo dalo zvrtet nazaj. Vseeno mi vsake tolko cajta "pokne" in se totalno skregava. Mič - ja, tudi jaz se bojim te resnice, da mu je lepše v službi,kot pa doma z nama. Pa tudi to vem (iz izkušenj), da če je prej dosti delal, s prihodom otroka ne bo nič manj. Pri nas to čisto drži. Saj sem se tega že prej zavedala, ampak vseeno sem po tihem upala, da bo boljše. Eh, ja, bo bolje. Na sveto nikolovo. Vidim, pa, da vaši partnerji v večini (če se niste javile same take) hodijo prej domov. Pa enim celo skuhajo kosilo, hm, kaj je to? Hvala vam vsem, ko ste dale vaše izkušnje in da boste čim več časa učinkovito skupaj!
|