|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prihajam k sebi...
10.6.2008 17:18:54   
divadana
  Že več kot pol leta je odkar sem zapustila fanta, za katerega sem mislila da je ta ljubezen mojega življenja. Dolgo časa sem si zatiskala oči in trpela vsa psihična in fizična nasilja. In verjetno sem rabila resnično par poštenih udarcev, da sem končno spoznala da to ni to. Seveda sem rabila tudi podporo, ki mi jo je nudila moja najboljša kolegica in seveda nekdo, ki sem ga ravno v tistem obdobju spoznala. Trpela sta oba z mano in mi pomagala.  Tale fant se je pošteno zaljubil vame, kaj takega kar on dela z mano, nisem še nikoli okusila v življenju in mam tak občutek, da se tudi sama zaljubljam.... Od tistega dneva ko sva se spoznala, me vedno s čim preseneti, z majhno pozornostjo... Zadnjič ko sem bila pri njemu je na njegovi postlji ležalo cel kup cvetov od vrtnic in zraven še en velika vrtnica... sem mislna da sem pojedla živo, tako sem bil raznežena.... Sedaj se bliža zopet ta obletnica in zelo rada bi mu pa sama pripravila presenečenje... a ne vem kaj?? res ne vem... čeprav sem nora idej, nimam pojma kaj bi naredila... imate predlog???? hvala:)

*ljubi nežno kot nebo ljubi zemljo*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prihajam k sebi...
10.6.2008 17:28:50   
Skratek46
  Go girl-vedno je lepo prebrat kako tako pozitivno novičko.
Pripravi mu  kako posebnost za katero on misli, da se je nikoli nebi spomnila in mogoče mu napiši kaj čutiš in kako si mu hvaležna, da je bil tam, ko si ga rabla...Kaj ma pa drugače on rad-tudi malenkosti-ni nujno da so neke fancy zadeve???

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2008 17:44:47   
ksenija12
živjo,
tako kot opisuješ vajino razmerje naj bi bilo med dvema, ki se ljubita...pusti, da te tvoj dragi razvaja in se ne obremenjuj s tem, kako bi mu to vrnila..že to, da si njegova in ga ljubiš, je tvoj največji dar....ženska si...

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2008 22:26:12   
lelaval
Samo, da si srečna - presenečenja pa itak potem pridejo sama od sebe.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2008 23:02:34   
Piruri
user posted image user posted image ...kot da bi brala svojo zgodbo....verjami, da mu ni treba z ničemer dokazovat, edino kar bi moškemu bilo uauuu, je da bi mu v spodnjem perilu oprala avto....user posted image user posted image ...sej ne da niso romantični, kot je rekla predhodnica, mu je najpomembneje, da si njegova....

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2008 10:21:25   
pin
jaz bi mu dala za darilo: pismo, ki opisuje vajino ljubezen

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2008 15:00:56   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: pin

nekaj podobnega sem imela jaz v mislih, le s to razliko, da bi v pismu napisala, koliko ti je pomenilo to, da ti je v najtežjih trenutkih stal ob strani....kako bi mu rada rekla hvala za vse

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.6.2008 17:38:45   
divadana
drage moje pupike... to je bilo tako lepo prebrat...

Resnično prvič v življenju čutim človeka ob sebi, čutim da me ljubi, čutim da mu pomenim vse.... kaj takega se mi ni še dogajalo v življenju... in to si zaluži vsaka žesnka... da se počuti ob moškem spoštovana in ne zaničena...

Hvala moje zlate pupike za vse te nasvete...

Mene je še malo strah, odkar sem doživela tisto težko zvezo, zelo težko se prepustim in včasih mi je meni hudo, ko ga vidim kako hudo mu je zame, ko me še zmeraj zabolijo določene stvari...

mogoče rabim le še malo časa...  da zadiham globoko.... in premagam tisti strah in se prepustim razvajanju...

user posted image   hvala....
....rada vas mam...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.6.2008 19:04:30   
Misek

Ne mi zamerit, saj je lepo... vendar tako pateticno, melodramaticno in osladno...

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.6.2008 19:05:09   
amaya
Sem vesela zate, da si se rešla pekla in na novo zaživela.
Uživaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.6.2008 19:08:30   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Ne mi zamerit, saj je lepo... vendar tako pateticno, melodramaticno in osladno...

Ma po mojem bo njemu to super, sej vidiš, da je romantičen tip....Moj na žalost razmišlja tako kot ti user posted image in bi verjetno najlepše sprejel če bi kar na Paint ball peljala....

Drugače pa je ena ideja tudi knjigica fotografij, vajinih, pa zraven še kaj napišeš...seveda, če imaš kakšne fotografije

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.6.2008 19:30:17   
Anonimen
res ne vem... čeprav sem nora idej, nimam pojma kaj bi naredila... imate predlog???? hvala:)

Pelji ga na morje in mečita zabice do jutra :).

(odgovor članu divadana)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.6.2008 14:50:33   
divadana

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

res ne vem... čeprav sem nora idej, nimam pojma kaj bi naredila... imate predlog???? hvala:)

Pelji ga na morje in mečita zabice do jutra :).

hehe.... ta je pa dobro nora ideja...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.6.2008 14:51:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Se strinjam.

Žabice od mič so mi pa kul idejauser posted image

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   UMIRAM!!!!!!
6.7.2008 11:51:49   
divadana
SESU SE MI JE SVET.... POMAGAJTE MI!!!

Kot sem vam že povedla, ko sem prebolevala prejšnjega fanta, sem spoznala osebo, ki mo je pomagla, da sem prebolela... Tri mesece, sva bolj mutila... Full sva bila skoz skup... Prosila sem ga pa eno, da na novo zvezo še nisem pripravljena, naj pa bo iskren do mene in če bo prišla kakršnakoli punca vmes, naj mi pove... Takrat je mutil še z eno, ki je gojil tudi čustva do nje... Motilo ga je, ker sama se nisem znala odločit in je raje bil tud z njo. Rekel je da sta šla na izlet in da se je pač tam zgodilo kar se je. Tole sem zvedla včera, ker sem imela čudne sanje in sem ga nato vprašala. Dodatni šok je bila, da najprej je sexal z njo in drugi dan pa z mano... Boli me, ker sem končno spoznala osebo, ki je bila pripravljena vse narediti zame. Verjamem da je bil med dvema ognjema, ampak to zame ni človeško, kar je naredil. Čeprav sva potem bila trimesece v resni zvezi in mi je bilo najlepše obdobje mojega življenja, Resnično vam povem... oseba je zlata in ravno to me boli. Srečna sem da je bil do mene iskren in mi priznal vse. Jokal je da mu je žal, ampak da takrat še sama nisem vedele kaj bi. Ampak sem mu rekla naj se ne zgovarja, ker sem mu povedla naj bo isken in naj mi pove, če je kera vmes. In tega ni nredil. Dodatni šok pa je bil, ko mi je povedal, da je bil ena punca bla z njim noseča in da je decemra šla delat splav. To me je toatlno ubilo, najraje bi se kar fentala, sploh nisem mogal verjet, da je to on, da se to meni dogaja... Končno spoznam osebo, za kero sem bila pripavljena ostati celo življenje, saj sva v teh mesecih ki sva bila skupaj doživela res lepe svetovne trenutke. Včeraj sva se dobila in med nama sem čutila eno veliko luknjo, nisem ga mogla niti objet ne pogledat v oči. Jokal je in mi rekel, da ga ne smem obsojat po preteklosti in da končno je spoznal osebo s katero bi bil pripravljen ostati, da kej tajega ni čutil še do neobene ženske. Rekla sem naj mi da čas, ker ternutno sem tako v šoku, da ne morem karkoli rečt. Jokam, boli me, najraje bi umrla.... raje bi vidla da me kdo pošteno prebuta, kot pa to... to zna tako bolet, da zlati moji... nevem kam bi se dala, kaj bi delala... Slišiva se normalno, a tako rada bi da bi lahko vse to požrla, a imam občutek, da mi to ne bo ratlo... pogrešam ga vse, manka mi, a nevem če bi bila sposobna dat vse to skoz... ker to preveč boli.. bil je neiskren do mene... še raje bi vidla, da tega ne bi nikoli zvedla... ker to je grozno... kaj naj naredim... v taki situaciji nisem še bila nikoli in res ne vidim izhoda...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.7.2008 11:55:11   
Anonimen
Mal čuden naslov... Umiram... user posted image

(odgovor članu divadana)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
6.7.2008 14:16:49   
*kinnie*

Evo, sem  se pa že veselila s tabo...

Jaz bi si partnerja iskala šele, ko bi popolnoma  razčistila s preteklostjo.
Veliko sreče!

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 6.7.2008 14:22:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.7.2008 14:31:55   
Anonimen
Tri mesece si preko njegovega hrbta prebolevala bivšega, zdaj pa si užaljena, ker te ni čakaluser posted image  Misliš, da je bilo njemu fino, da si hrepenela za bivšim, seksala pa z njim?

(odgovor članu *kinnie*)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: UMIRAM!!!!!!
6.7.2008 15:05:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: divadana

... v taki situaciji nisem še bila nikoli in res ne vidim izhoda...

Ce toliko manipliras kot ti se je res tezko ven izmotat.

(odgovor članu divadana)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
7.7.2008 14:47:51   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77
da si hrepenela za bivšim, seksala pa z njim?

Če je seksala z njim, potem se ne sekira dosti. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.7.2008 15:12:10   
Teya*D.
Res je bil med dvema ognjema ampak se ti tudi nisi takoj odločila za njega za to ga po njegovih dejanjih nekako ne moreš obsojat...
Če bi vsi gledali na preteklost nekoga potem nebi bil nihče z nikomer ker ni niti enega na tem svetu ki je popoln do potankosti. Zakaj je tista ženska šla delat splav vesta onadva, ker če dva nista za skupaj potem je boljše da nimata nikakršnih vezi skupaj, no vsaj za moje pojme čeprav sem proti splavu ampak verjamem da pridejo tudi situacije v katerih moraš nujno najti rešitev in če je ta še kako boleča.
Želim ti, da najdeš uspešno rešitev in da boš spoznala kaj si res želiš.

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.7.2008 15:18:09   
Anonimen
Meni pa ni jasnouser posted image
Nisi vedela al bi bila z njim al pa ne seksala pa stauser posted image
Zdaj si pa jezna ker je on seksal še drugje pa čeprav s tabo ni biluser posted image
Kaj ima splav s tabo mi tud ni jasno.

Prvo se razpuca s sabo, se ne izkorišča ljudi zato da ti pomagajo kao pucat si podstrešje, zdraven jih še naskakovat in pol se še držat na njih ker so se naskakovali tudi drugjeuser posted image

Punca daj bodi malo sama. Mal se sama s sabo pogovori. Potem šele išči novo vezo.
Ne moreš skakat sem in tja in kamor priletiš vidiš ljubezen svojega življenjauser posted image
Daj prvo sebe poštimaj, ko boš to naredila si omisli vezo, to vezo kvalitetno nekaj časa vzdržuj pol pa govori o ljubezni življenja. Po treh mesecih to govorit je pa patetično.

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
7.7.2008 16:27:11   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: karin24
Nisi vedela al bi bila z njim al pa ne seksala pa sta?

Temu se reče tolažilni f...
Še vsaka se je nanj  ujela (oops oprosti izrazu, imela ramo za jokanje. )

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 7.7.2008 16:30:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.7.2008 18:41:09   
alička
Se mi ne da na dolgo in široko pisat, ker je Karin napisala bistvo tistega kar mislim.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.7.2008 19:54:19   
tincci
Ma daj ženska, malo se skuliraj, saj se ne vrti ves svet okoli moškihuser posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?