Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pri katerih vozičkih.... 28.6.2008 12:15:47
|
|
|
|
potepinček
|
Hauck jeep
|
|
|
|
RE: pri katerih vozičkih.... 28.6.2008 12:25:55
|
|
|
|
AnciM
|
quinny freestyle
|
|
|
|
RE: pri katerih vozičkih.... 28.6.2008 12:30:05
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinček Hauck jeep Zdaj sem šla na google gledat kak voziček je to in mi je tole ven vrglo http://www.youtube.com/watch?v=M3SqYF8JVic Kolk je resnice v tem . Drugače sem že slišala zgodbe iz prve roke in tudi videla kolk so lahko nevarni vozeki na 3, ampak tole me je vseeno šokiralo
|
|
|
|
RE: pri katerih vozičkih.... 28.6.2008 12:55:41
|
|
|
|
*tajda*
|
Zgleda ful nestabilen voziček,mi je pa lupinica na vozičku čist mimo.
|
|
|
|
RE: pri katerih vozičkih.... 28.6.2008 12:56:19
|
|
|
|
*tajda*
|
Maxi cosi mura gre čist v vodoraven položaj.
|
|
|
|
RE: pri katerih vozičkih.... 28.6.2008 12:57:16
|
|
|
|
Muklla
|
Hartani.
|
|
|
|
RE: pri katerih vozičkih.... 28.6.2008 16:09:51
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Hocco.
|
|
RE: pri katerih vozičkih.... 28.6.2008 17:40:08
|
|
|
|
mamm
|
mi mamo quinny freestyle, pa ga nikakor nebi mogla takole na izi prevrnt, tega vozička ne poznam, z našim pa sem zelo zadovoljna in ga nebi zamenjala, gre v vodoravni položaj, lupinica pa se montira posebej. pojdi v trgovino in sprobaj pa boš vedela iz prve roke!
|
|
|
|
RE: pri katerih vozičkih.... 28.6.2008 18:50:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Praktično vsi vozički, ki so opredeljeni kot kombinirani vozički oz. Kombikinderwagen, če po tujih straneh brskaš. V vsakem primeru pa je zelo praktična vsaj mehka torba, ki jo daš na poležan športni del. Nekateri vozički imajo to v kompletu, pri drugih lahko kupiš posebej ali pa kar kako univerzalno.
|
|
RE: pri katerih vozičkih.... 28.6.2008 22:06:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: potepinček Hauck jeep Zdaj sem šla na google gledat kak voziček je to in mi je tole ven vrglo http://www.youtube.com/watch?v=M3SqYF8JVic Kolk je resnice v tem . Drugače sem že slišala zgodbe iz prve roke in tudi videla kolk so lahko nevarni vozeki na 3, ampak tole me je vseeno šokiralo Kako gre tak voziček lahko sploh v prodajo? Sama imam Quinny Freestyle 3xl Comfort in je zelooo stabilen! Naslonjalo gre v popolnoma vodoraven položaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Katero ime izbrati za punčko?mmmvKaj vam je lepšeMaša (
63%)
Tjaša (
37%)
Število vseh glasov: 257Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!