|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pri jajcku se mu nabira voda?!
18.7.2005 12:01:58   
Sugy
Zadnjic sem imela UZ in ginekologinja mi je rekla, da se nasemu fantku pri jajcku (modih) nabira neka voda. Je rekla, da je to kar dost pogost pojav in da se ponavadi samo uredi, da zdravniki le redko popravljajo.

Zdaj me pa zanima, ali katera kaj ve o tem iz prakse?! Kako je s tem?

Hvala za informacije!
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.7.2005 12:06:53   
jazz
Moj fant je to imel, ko je bil majhen. Tašča mi je rekla, da je zginlo menda do 4. meseca. Vem da nekaj časa čakajo in v večini primerov samo izgine.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2005 12:12:30   
Jančika_
Naš je tudi imel to, ko je bil še čisto majčken. Midva sploh nisva opazila, saj bilo drugega, razen da je imel kar konkretna moda8). No, pri šestih mesecih je izginilo samo od sebe, pravzaprav nisva niti opazila, kdaj je prešlo.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2005 12:16:34   
Sugy
Jancika, sej jest sm na morfologiji tud kar gledala od zacudenja, kolk veliko ma vse tam spodaj ;););)

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?