|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pri ginekologu
8.5.2006 10:08:32   
Anonimen
Zanima me kako je pri ginekologu. Se v garderobi slečeš in si potem spodnji del gouser posted image l tam v ordinaciji, ali imaš kot sem nekje slišala nekakšna krilca za oblečt. A si nogavice tudi sezujete?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pri ginekologu
8.5.2006 10:16:08   
MarijaPo
Zivjo,

upam, da bo pregled minil brez problemov.

Ponavadi je tako, da se sleces samo do pasu, jaz stunfe vedno obdrzim na nogah, ker ne G ne rabi gledat tvojih nog.
Vcasih zahtevajo, da se cel sleces, ker pretipajo tudi dojke, zaradi morebitnih zatrdlin (za rakom na dojkah zbolevajo tudi mlada dekleta, zato je to dobrodoslo, da se pregleda).

Ni pa pregled nic kaj takega, vazno je, da se ne sekiras in ga ne dozivljas stresno.

Lepo se imej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
8.5.2006 10:18:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2006 10:21:22   
Anonimen
itak imajo v kabini kopaln plašč ali pa takšno haljo, da se oblečeš... jaz se npr. čist slečem, oblečem haljo, pol pa itak karkol pregleduje (al spodaj al prsa) sam razpreš haljo...

je pa težko prvič.. se spomem kako sem šla.. sploh nisem vedla kam, kako, kok se slečt...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2006 10:34:14   
muki1
Najboljše je da imaš krilo. Slečeš nogavice in gate, da ne paradiraš gol - če v garderobi ni halje, po ordinaciji. Na mizi pa krilo samo gor potegneš in potrpiš tiste tri minutke.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2006 10:38:44   
Seven*
Nekako tako jaz naredim, kot pravi Muki1. Ali pa oblecem obleko oz. dooolgo majico. Je stvar lazja in manj sramotna. user posted image user posted image user posted image

Ampak.. Se po dveh nosecnostih, miljontih pregledih, me je se vedno strah in sram iti na tisti blesav stol. user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.5.2006 11:02:40   
lelaval
V kabini se slečeš čisto od pasu dol. Jaz kril ne nosim, zato pa si oblečem kakšno majico, ki mi sega čez rit, da ne grem potem naga pred zdravnika in sestro. Če sem bosa (poleti, ko imam le natikače in sandale), pa si vzamem zraven kakšne zokne, da ne hodim bosa.
Samo strah te ne sme bit.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.5.2006 11:36:53   
Anonimen

To je pa kar zanimivo brat.. Vsaka se slece na svoj nacin.. rezultat pa je vedno enak.. user posted image  Fajn to! user posted image

Se katera slece ze na vhodu v zdravsteni dom mogoce?! Sam vprasam... user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.5.2006 12:51:07   
dulcinea
Če sem na morju na pol naga, me tudi pred zdravnico ni sram. Ni problema, če reče da se moram slečt, se pač slečem. Saj smo si vse enake a ne? Jst si ne dam nobenega plašča gor, ampak se pač slečem spodnji del in se usedem na stol. Itak pol šari po mojih intimnih predelih, zakaj bi pol skrivala?

LP; D

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.5.2006 12:56:26   
zaljubljena23
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Ni problema, če reče da se moram slečt, se pač slečem. Saj smo si vse enake a ne? Jst si ne dam nobenega plašča gor, ampak si pač slečem spodnji del in se usedem na stol. Itak pol šari po mojih intimnih predelih, zakaj bi pol skrivala?

LP; D

Se strinjam, tudi pri meni je enako

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.5.2006 13:33:00   
Anonimen

Če sem na morju na pol naga,

Zakaj pa si na morju le na pol naga? A nisi naga na morju?? user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.5.2006 14:49:07   
Anonimen
Tjazy, a tebe pomlad utrgava? user posted image  Bejž na Očkov kotiček al pa tehniko, pust ginekološke preglede na miru! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.5.2006 15:08:11   
Anonimen
Jst se razkomotim enako kot dulcinea, čeprav me je malček sram k skačem po ordinaciji z nago ritjo.
Ampak kaj pol, saj zato je pa tam, da jo prečekira, ne?

Ja Tjazy take teme bere, pa si ga zraven menca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
8.5.2006 15:19:54   
dulcinea
Zakaj pa si na morju le na pol naga? A nisi naga na morju??

Ker ne hodim na nudo. Imam na sebi vsaj spodnji del  kopalk... Kje se pa ti nahajaš na morju, da te pridem pogledat, ker si nag?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.5.2006 15:23:12   
Anonimen

Zakaj pa si na morju le na pol naga? A nisi naga na morju??

Ker ne hodim na nudo. Imam na sebi vsaj spodnji del  kopalk... Kje se pa ti nahajaš na morju, da te pridem pogledat, ker si nag?

Tjazy bo tisti, ki bo babe poslušal kaj čvekajo, pa roko v hlačah mel! user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.5.2006 15:26:53   
Anonimen
Dulcinea, pa pofotkaj ga, če ga najdeš, da vidimo z kom KONKRETNO se pogovarjamo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
8.5.2006 15:36:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka

Dulcinea, pa pofotkaj ga, če ga najdeš, da vidimo z kom KONKRETNO se pogovarjamo user posted image

Napise se S KOM?! Jasno?! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
8.5.2006 15:41:32   
Anonimen
s kom skom s kom s kom s kom s kom s kom s kom s kom s kom s kom s kom s kom s kom s kom s kom s kom
s kom skom s kom s kom s kom s kom s kom s kom s kom s kom s kom s kom s kom s kom s kom s kom...

uuuuuuff S KOM,  zapomnilaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
8.5.2006 15:50:46   
soncicaT
tjazy, sramežljivka ->  user posted image user posted image

Anonimna, mah se potrpi tiste tri minute ja, ni pa to bav bav. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?