|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pri ginekologu
17.4.2007 15:07:17   
Anonimen
Pozdravljene ringarajevke....
Zanima me, kako ste oblečene pri ginekologu. Imate oblečeno oblekco, majčko, ....
Jaz mam vedno tolk bedn občutek, že ko se spomnim, da ga bom mogla obiskat, me srh spreleti. Kakšni pa so kaj vaši občutki?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pri ginekologu
17.4.2007 15:13:59   
Lunc_a
obožujem svojo g user posted image grem z veseljem in vedno komaj čakam.za g se "normalno"oblačim kopt vedno,nič posebnega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2007 16:17:35   
Anonimen
Jaz se tud s tem ne obremenjujem preveč. Oblečena sem čisto vsakdanje.

(odgovor članu Lunc_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2007 19:38:18   
Putka
Jaz nimam nič. Se moram slečtuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2007 19:51:34   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Jaz se tud s tem ne obremenjujem preveč. Oblečena sem čisto vsakdanje.

Se podpišem pod tole!user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2007 22:20:19   
Anonimen
Ja no, vsaj spodnjice si preoblečem, da so čiste.user posted image

Čist vsakdanje. Odkar so kabine v ordinaciji, ne rabiš krila kot včasih, ko je bila kabina pred ordinacijo.

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2007 7:41:50   
tinaaja
mislim, da je higiena bolj pomembna kot kaj oblect ...
obleka pa tko kot za vsak dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
18.4.2007 7:58:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.4.2007 15:08:24   
Anonimen
ampak jaz mislim, kako ste oblečene ko vas pregleduje...pa očitno nimate nič na sebi. Jaz pa vedno z oblekco pridem (tako full zvončasto, da me lahko normalno pregleda). Vedno mam oblekco zraven, da se spreoblečem, preden grem not. :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
18.4.2007 15:45:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.4.2007 15:58:25   
Splet.Ka
Ja tudi meni ni ravno prijetno, ko se spomnim na Guser posted image .

Pri nas je tako. V nosečnosti je vsak mesec UZ in greš popolnoma oblečena do UZ stola, kjer ti potem G pove, al samo zavihat majico ali je treba hlače dol dat.

Če je pa običajen pregled, se pa v kabini slečem do spodnjih hlač, potem v ambulanti z G malo podebatirava, potem se slečem in skočim na stol, pa spet gate gor in debata...user posted image

Cvetim...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.4.2007 16:14:53   
Jumpy
O.k. Meni je tudi neprijetno, če nimam vsaj dolgega puloverja/majčke. Tisti trije metri od kabine do stola in nazaj z golo zadnjico in majčko do popka, bi mi bili neprijetni. Tako imam pa vsaj takrat pokrite moje intimne predele. user posted image  Malo hecno glede na to, da gin. tako ali tako vidi vse. A jaz se tako pučutim bolje. user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.4.2007 16:16:03   
Naty*
Jaz sem prvič po nekaj letih nesla kiklco s sabo, da si jo bom dala gor....pol me je pa sestra kr direkt k zdravnici poslala. Ja kaj sm hotla, hlače dol pa v sedlo user posted image . Tko da od sedaj naprej ne mislm nobenih kiklc oz. oblekic več nosit. Sej ona me itak vidi vedno iz istega zornega kota, pa še tkointko ti tam vse dol zleze.

Drugače se pa kr veselim naslednjega pregleda, k mam res fajno G.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.4.2007 16:21:26   
ŠpelaP
Pri mojem ginekologu je pa v kabini škatla s kiklcami na vrvico za enkratno uporabo in škatla s copati za enkratno uporabo. Ko se pa konča s pregledom, se pa kiklca in copati vržejo v koš za smeti. 

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.4.2007 16:50:37   
Rožica*
Tudi pri nas je tako.
Kikla in copati za enkratno uporabo.
Vendar vedno Gin. reče po pregledu, da se lahko grem oblečt in potem podebatirava.
Čeprav bi lahko tudi v tisti kikli, ker se res ne počutim neprijetno, bi pa se če bi bila v hlačkah,.... oz. če nebi imela privezane te "papirnatne" kikjlje.

LP.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.4.2007 0:58:17   
Mateja82
Jaz imam vedno eno bolj dolgo majčko sabo da se lahko preoblečem. Ponavadi najprej podebatirama, me pošlje  preoblečit, potem pregled, spet preoblečit, pa  debata na koncu. Se boljše počutim če imam med pregledom vsaj nekaj na sebi  user posted image

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.4.2007 11:47:24   
baja*
Pridem v ordinacijo, se z G najprej malo pomenima, nato se grem v kabino slečt, na stol, nazaj v kabino oblečt in nato spet pomenit z G. Včasih sem nosila daljše majčke al pa tunike ipd., zdaj pa niti ne več. Mi ni glupo pred G - verjetno tudi zato, ker je ženska.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.4.2007 11:49:57   
majas
Tudi jaz se oblečem normalno. In mi ni bilo nikoli neprijetno, razen res prvič, drugič.potem pa se navadiš ko si  v nosečnosti vsak mesec tam, in veš da greš zaradi user posted image da vidiš če je vse vredu

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?