Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KAJ NAJ NAREDIM? 5.3.2009 21:28:08
|
|
|
|
Tisana
|
Če otrok nima prekomerne teže in je sicer zdrav, mu pač daj jesti. Mogoče pa toliko potrebuje. Ko imaš občutek, da je pojedel dovolj, da se nasiti, pa bi še vseeno nekaj jedel, mu ponudi npr. jabolko oz. drugo hrano, ki ni kalorična. Sicer je možno tudi, da na takšen način išče pozornost. Poskusita početi kaj drugega skupaj, kar mu je zelo všeč.Kar se tiče pitja mleka po obroku, je to dokaj pogost pojav na začetku GH - otrok mora namreč šele dojeti, da se lahko nasiti tudi po žlici in ne samo na dojki ali po flaši.Evo, to je to, kar meni pade na pamet. Nekaj idej je že. Poskusi, pa boš videla.
|
|
RE: KAJ NAJ NAREDIM? 5.3.2009 21:30:03
|
|
|
|
inesc
|
Jaz osebno mislim, da si lahko samo vesela, da otroček je. Otrok ti bo itak sam nakazal kdaj ima dosti. Res vse sproti pokurijo. A lahko vprašam kako to, da še ne uvajaš glutena in belega mesa? Tudi moj je dober jedec in samo sprašujemo se kam vse daje. Star je 11m in ima kakih 10 kg. Itak vse sproti porabi, saj plazi, se dviguje in počasi bo začel še sam hodit. Res se ne rabiš obremenjevat s tem. Verjetno so ti itak pri pregledu rekli, da je vse ok in da ni predebel. Naj še kar naprej veselo odpira usteca. Boš videla, še prehitro si bo začel zmišljevati kaj bo in kaj ne bo več jedel
|
|
RE: KAJ NAJ NAREDIM? 5.3.2009 21:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: inesc Jaz osebno mislim, da si lahko samo vesela, da otroček je. Se strinjam. Mi se pa s to hrano trudimo in trudimo okrog njega...
|
|
|
|
RE: KAJ NAJ NAREDIM? 5.3.2009 22:03:18
|
|
|
|
ribica.
|
saj vse lepo in prav, da otrok je. Samo tamali včasih nimajo občutka. Jaz sem pri moji prvorojeni to ugotovila. Se, ji dala testenine z omako in je vse pojedla. Pa sem ji dala še, pa je spet vse pojedla. Ko sem ugotovila da je pojedla že enako količino hrane kot jo pojem sama, ki sem odrasla, sem vidla, da enostavno nima občutka. Kar basala bi vase. Od takrat naprej sem ji pač dala normalno porcijo in potem nič več. Ona bi jedla dokler ji ne bi z grla ven gledalo.
|
|
|
|
RE: KAJ NAJ NAREDIM? 5.3.2009 22:21:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, žal naši otroci niso narejeni po knjigah. Ene si želimo, da bi otrok več jedel, druge jih bremzate... da le zrastejo v zdrave pa si vse želimo!
|
|
|
|
RE: KAJ NAJ NAREDIM? 6.3.2009 11:20:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Ja, žal naši otroci niso narejeni po knjigah. Ene si želimo, da bi otrok več jedel, druge jih bremzate... da le zrastejo v zdrave pa si vse želimo! se strinjam
|
|
RE: KAJ NAJ NAREDIM? 6.3.2009 18:09:42
|
|
|
|
josephine27
|
moj je tudi pri ta velikih jedcih in je že od rojstva neprestano na zgornji meji.je imel pri 7m tudi tri obroke goste hrane.ima obdobja ko res veliko poje potem pa kak teden manj pa se nekako zgliha. jaz mu dam kolikor želi.lahko poskušaš dat manj mleka.če bo ko spije še kazal znake lakote mu pa potem še dodaš.jaz mu dajem gosto hrano dokler kaže interes ko se začne okrog obračat pa preneham in grem proč. če je lačen prostestira drugače pa je konec obroka. moram reči da se kar obnese.
|
RE: pri 7m bi skoz jedel - kaj naj naredim? 6.3.2009 23:11:39
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: BERLINGO Zanima me ali mu še naprej ponujam mleko Kaj pa čaj namesto mleka?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.